Loja har ordet!

Alla inlägg den 28 april 2014

Av Louise Bertilsson - 28 april 2014 21:28

Halkade in på aktuellt och en debatt mellan socialdemokraterna och moderaterna och det känns som att sitta ute i sandlådan med två barn. Det känns precis som när barn bråkar och kastar sand på varann.... hela tiden slingrande svar och bortförklaringar. Och så skyller de på varann.

Det är ju nästan lite komiskt att lyssna på... tur att programledaren avbryter när det ballar ur :-)

Av Louise Bertilsson - 28 april 2014 12:57

Det första Ida sa  i morse var "drömmen kom inte i natt". Och hennes lycka gick inte att ta miste på, glädjen när hon insåg att hon sovit utan att drömma. Och då hade hon inte blivit nå rädd för skuggorna i rummet heller trots att hon vaknat några gånger. Hoppas att läggningen ikväll inte präglas av rädsla nu när hon sett att natten gick bra. 


Nu är påsklovet slut, så idag var det comeback på dagis för Ida. Men kortvecka nu eftersom det är röd dag på torsdag. Ida var laddad för att gå och leka på dagis. När hon berättade för fröknarna att hon slutat med napp så lyste det än en gång om henne. Det är så kul att se hur stolt hon blir när hon varit så duktig. Idag har hon varit utan tuttis i 5 dagar, så nu kan vi säga att hon verkligen har slutat, våran duktiga lilla tjej =)


Måns måste ha varit väldigt trött idag, för på vägen hem från dagis somnade han i bilen. Jag provade lyfta över honom till vagnen för att se om han var så pass trött han ville sova mera. Det var han. Så vi gick en promenad i det härliga vädret. Det var 15 grader varmt redan kl 9 i morse. Så vi var ute hela förmiddagen nästan. Sen gick vi in och åt mat och plockade lite. I skrivandets stund sover lillprinsen igen och jag passar på att uppdatera lite här innan vi ska åka och hämta storasyster.


Svårt att klä bebis när det är så varmt ute (20 grader nu), vill inte klä varken för mycket eller för lite.... Svårt att klä sig själva också för den delen eftersom jag inte vill riskera nåt med mjölkstockning. 



Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards