Loja har ordet!

Alla inlägg den 25 april 2014

Av Louise Bertilsson - 25 april 2014 22:59

God natt från spjälis <3

Av Louise Bertilsson - 25 april 2014 16:16

VAB har fått en ny innebörd. Eller inte en ny kanske, men en till innebörd kanske man kan säga. Idag betyder VAB "Vård Av Bebis" istället för "Vård Av Barn" =)


Måns har nästan 39 graders feber av gårdagens sprutor. Men han är glad ändå. Gnälligare och mycket tröttare än vanligt, men ändå glad. Han ler när Ida leker med honom. Det är alltid kul att se. 


Pappa och Ida är ute och leker och hoppar studsmatta. Jag är frivilligt inne och vilar med restaurangerna. Jag håller på att vänja Måns med annan mat än Måns-mjölk så restaurangerna hänger inte riktigt med. Det gör mig tröttare och det gör ont i tuttarna. Så idag valde jag att vara inne så att det inte skulle blåsa på mig. Har varit ute några dagar i rad nu, så idag när Måns är febrig så tar jag en innedag och grejar lite inne istället. Och så tycker jag lite synd om mig själv som måste dras med överfulla restauranger. För att JAG skulle må som bäst skulle Måns bara ammas, men nu när jag ammat i 6 månader helt så vill jag avveckla verksamheten. Vill inte behöva tänka innan jag tar ett steg utomhus. Vill kunna gå ut som jag är helt enkelt, men det törs jag inte när jag bedriver restaurangverksamhet. Har haft på tok för många mjölkstockningar för att våga chansa. 


 


Vitsippor! Ida tog in våren till mig! =)

 

Det går för övrigt jättebra med Måns mat. Han äter numera gröt med plommon i till lunch och till mellis äter han turkisk yoghurt och fruktpuré. Utan amning till =) De andra målen om dagen äter han antingen välling eller smakportion av vanlig mat och därefter ammas han. Men lunch och mellis klarar han sig utan Måns-mjölk alls, och det har inte mina tuttar vant sig med än. I förrgår kväll var det som en kant i ena tutten, en hård kant som typ en hylla inuti tutten. Det var inte alls som mjölkstockning, utan det var hårt pga att Måns inte ätit på länge. Innan läggdags för natten hjälpte han mig med att få bukt på problemet. Det är enda målet om dagen han hittills bara ammar på. Han är såå duktig!

 

Nu hoppas jag att han blir feberfri snart också, men det borde han bli med tanke på att det beror på sprutan. 

Av Louise Bertilsson - 25 april 2014 14:00

Jag fullkomligt älskar Måns nya Diinglisar-filt. Såå fin! 



 

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards