Loja har ordet!

Alla inlägg den 4 juni 2014

Av Louise Bertilsson - 4 juni 2014 16:52

Att shoppa på nätet är nåt jag tycker är superkul. Tradera och Facebook är väl där jag oftast handlar när det gäller beg. Barnkläder först och främst. Och det är alltid lika kul att gå till brevlådan och sedan öppna paket som låg däri. 


När jag började handla begagnat på Tradera och Facebook blev jag fundersam på vad det var folk hade packat i. Det var en väldigt bra påse med lim i ena kanten som var väldigt hållbar och svår att ta sig in i (så kläderna låg väl förpackade mot ev väta eller andra yttre påverkan som kan hända i en frakt). Slitstarkt och vattentåligt med andra ord - precis som man vill att det ska vara. Man vill ju att innehållet ska vara helt och rent när det kommer fram. 


Jag tänkte inte så mycket mer på de där små behändiga påsarna på ett tag, men när de började dyka upp runt många av kläderna jag hade köpt började jag forska i vad det kunde vara. Och jag kom snabbt fram till att det var mailingbags. En speciell mailpåse som har självhäftande lim i ena kanten så det lätt och smidigt går att packa det som ska skickas. 


Jag ville också ha såna till när jag själv ska sälja och skicka iväg plaggen. Det såg ju såå smidigt ut. Enkelt och snabbt är just precis så man vill att det ska vara när man ska packa och skicka iväg.


Så jag började kika runt lite och hamnade ganska snabbt på www.mailingbags.nu


En sida som innehåller massor när det handlar om att skicka iväg grejer. Mailingbags i olika färger och storlekar, tejp, etiketter, bubbelplast mm. En hel djungel så det är bara att välja och vraka och sen beställa! =) Som pricken över i är att ordrarna är fraktfria =)


Enjoy shopping! Och skickning, hihi =)

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards