Loja har ordet!

Alla inlägg under december 2009

Av Louise Bertilsson - 3 december 2009 19:20

Vaknade i morse och hade fruktansvärt ont i vänstra armen (den armen jag fick vaccinsprutan i igår eftermiddag).


När jag höll på att göra mig i ordning i badrummet så kände jag hur det började snurra och svartna framför ögonen.

För att förhindra att jag skulle svimma så la jag mig ihopkrupen på badrumsgolvet en stund. Efter några minuter kunde jag fortsätta göra mig klar för jobbet.

Snacka om att det är läskigt när det blir så där.. jag misstänker att anledningen till att jag höll på att svimma var för att jag hade sååå himla ont i armen och visste inte riktigt hur jag skulle hantera smärtan när jag gjorde mig färdig.


Åkte iallafall till jobbet eftersom det bara var armen det var fel på. Men jag var tvungen att få hjälp av Anders att sätta på mig jackan. Dumma arm!


Skulle få skjuts till jobbet, men det blev inte riktigt som planerat. Så när jag väl kom fram var jag både stelfrusen och enarmad. Det har känts som att jag var enarmad hela dagen eftersom jag inte har kunnat göra så mycket. Invalido.

Hade riktigt stor lust att amputera armen, men jag hoppade över det eftersom det inte löser några problem i längden.


Framåt lunch kände jag att jag började bli matt i hela kroppen. Feber på G.

Så jag åkte hem. Och alldeles riktigt.. feber.. 38,3 hade jag.. så jag la mig i sängen och somnade ganska omgående.


Det var många fler som vaccinerade sig igår, men ingen annan har fått nå biverkningar. Har jag fått allas samlade dos biverkningar eller vad ska det här föreställa egentligen?


Har fortfarande fruktansvärt ont i armen. Invalido.

Tänkte ta en dusch, men jag kommer inte klara det.. så det får vänta tills imorn.

Av Louise Bertilsson - 2 december 2009 16:53

Kom på att jag glömde skriva anledningen till att jag tog bilen till jobbet idag.

För alla er som tror att det var för att det var kallt i morse, så är svaret nej, det var inte därför. Jag är inte den som är bangen på att cykla när det är lite kallt. Förra vintern cyklade jag när det var 18 grader kallt som kallast. Då var det lite bitigt, men det gick.


Så nej, att ta bilen för att det är några minusgrader på morgonen godtas inte för mig. Det har jag bestämt.


Den verkliga anledningen var för att jag skulle kunna ta mig till vaccinationsstationen som var uppställd på en skola i centrala Smedjebacken innan den stängde.


Så nu är även jag vaccinerad i hopp om att mota bort grisarna.


Jag känner att det börjar spänna och bli lite ömt i armen.. hoppas bara att jag slipper febern. Det visar sig.

Av Louise Bertilsson - 2 december 2009 16:49

I morse när jag skulle när jag stod ute i kylan och skrapade bilen, eller rättare sagt: igloon, så kom det ett äldre par förbi.


Mannen sa att det såg lite jobbigt ut, och jag svarade att det är lite svårt att använda garaget nu (det ligger ju 2 högar där framför med jord och singel). Jag fick då tipset av mannen att ta sats och köra in i garaget, då skulle det nog gå bra sa han. Men jag tyckte faktiskt inte att det var så bra idé.


Sen innan de gick vidare så kom mannen med ännu ett smart förslag, han sa ordagrant: "det går nog fortarae om du slår sönder rutan".


Hehe. Kul gubbe. Men nej, jag slog inte sönder rutan utan jag fortsatte skrapa den hårda isen från rutorna.


Tacka vet jag garaget!!!

Av Louise Bertilsson - 1 december 2009 21:36

Kom precis på att vi har glömt tända första räkna-ner-ljuset. Det är tydligen helt plötsligt är december och 24 dagar kvar till julafton...


Fick nämligen värmeljus i julklapp förra året med siffror på. 24 st. Så då kan man räkna mer till julafton. Förr om åren brukade vi alltid ha ett högt ljus som var numrerade från 1 till 24, men i år har vi alltså 24 värmeljus istället.


Det blir att tända både 1 och 2 imorn eftersom minnet svek. Igen.

Av Louise Bertilsson - 1 december 2009 17:47

Spagettikakan står i ugnen och jag känner att jag börjar bli mycket sugen att hugga in! Hungrig som en varg. Men det åtgärdar vi strax, för jag känner på mig att det kan inte vara mer än ett par minuter kvar.


Annars då?

Jodå, dräneringen flyter på som det ska förutom att isodränplattorna är lite försenade i leverensen så det kommer att vara uppgrävt lite längre tid än beräknat. Men det gör ingenting, för vi ser ju ingenting ändå. Det är ju mörkt hela dagarna så det spelar ingen roll hur det ser ut egentligen. Det hade varit mycket värre om det varit sommar för då vill man ju vara ute, och då kanske det hade varit trevligt om det hade sett normalt ut.


Tips: om du ska dränera, så gör det på sena hösten eller på vintern för då slipper du se eländet! =)


Nu piiiiper timern, måste rusa!

Av Louise Bertilsson - 1 december 2009 14:12

Har nyss ringt och bokat klippningstid. Har tänkt på det länge, men eftersom minnet inte är som det borde så har det blivit bortglömt... men idag fixade jag så att jag blir fin i håret innan jul. Perfa!

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards