Loja har ordet!

Alla inlägg under mars 2010

Av Louise Bertilsson - 19 mars 2010 17:23

Ikväll är det semifinal i Let´s dance.

Och svenska folket MÅSTE rösta ut Willy den här gången!


Så. Om du ska rösta, så gör det för 17-gubbar inte på Willy. Han förtjänar inte det.


Claudia eller Mattias ska vinna glasskon ju. Helst Claudia. Hon har varit min favorit sen första programmet. Får se om jag får rätt.


Från det ena till det andra: Anders steker pannkaka. Jo, jag vet att det är fredag, men det ska bli riktigt gott! Är riktigt sugen.


Måste säga det igen så det inte blev några missförstånd: rösta INTE på Willy ikväll...


Tack.

Av Louise Bertilsson - 19 mars 2010 13:59

Ännu en fråga om en författare:

Nån som läst nåt som Karin Alfredsson skrivit och isåfall; hur är de böckerna?

Är det deckare eller vad är det för typ av böcker?


Det enda jag vet är att huvudpersonen i böckerna heter Ellen Elg...


Hjälp mig med mer info tack.

Av Louise Bertilsson - 19 mars 2010 13:37

Febern är borta, men nu är jag fruktansvärt hes istället. Har knappt nån röst alls så det låter en aningen aningens ansträngt när jag pratar.. eller rättare sagt; försöker prata. Hehe..


Jobbat idag. Kort dag + att allt utom 1,5 timme var planeringstid. Perfekt med en lugn dag, vi fick mycket gjort inför utvecklingssamtalen.


Det är jag och kråkorna: Krax krax!


Nu ska jag krypa ner i soffan under en filt och kolla på film. Ska vila vila vila hela helgen så att jag blir helt frisk. Problemet är ju att vila rösten, för det ÄR svårt att vara tyst... ;)   men jag får göra ett tappert försök...


Planen var att träffa Sabina idag, men det ställdes in pga den saknade rösten... Inge kul att träffas och babbla om bara ena parten kan babbla... vi får ta det en annan dag istället!! KRAM på dig vännen! <3

Av Louise Bertilsson - 18 mars 2010 12:41

Skickar en krya-på-dig-hälsning till mig själv eftersom jag är sjuuuuk...

Av Louise Bertilsson - 17 mars 2010 12:16

Vilken härlig dag!


Vi har haft Skogsloppet 2010 på jobbet idag. De barn som ville fick åka skidor i jättefina spår som en pappa på "dagis" har gjort. De andra barnen sprang en runda.


Allt fanns där; riktigt fint skidspår, skidor + stavar, mål/start, nummerlappar, blåbärssoppa och medaljer till alla barnen.


Det enda dryga är att min hals spökar igen, hade jätteont när jag vaknade i morse så UFS hade turen att följa med mig till jobbet idag. Känner mig inte helt 100 i kroppen heller, men med panodil så löser sig det mesta.


Tålamodet är inte heller på topp idag känner jag, men annars har dagen varit bra!


De skidåkande barnen var jätteduktiga! Deras tålamod var för det mesta på topp och tur är väl det med tanke på vurporna en del gjorde.. hehe..



Av Louise Bertilsson - 16 mars 2010 21:21

Nu tänker jag kasta in handduken för idag. Jag ger upp. Tröttheten vinner.

Det har varit en mycket intensiv dag med först jobb, sen portfoliobildsjobb i flera timmar och sen personalmöte. Det har gått i ett hela dagen så nu ska det bli riktigt skönt att lägga sig i sängen och sova. Det behöver jag.


Så: natti natti allesammans!!

Av Louise Bertilsson - 16 mars 2010 14:42

Har kommit en bit på väg upp ur portfolio-bilds-träsket, skönt när det händer nånting, när man märker skillnad när man börjar röja bland bilderna på datorn...


Ska fortsätta jobba mig uppåt en stund till. Ville bara uppdatera och säga att det går bra ifall det var nån som undrade.

Av Louise Bertilsson - 16 mars 2010 13:33

Nu ska jag försöka jobba mig upp ur träsket. Jag pratar nämligen om portfolio-bilds-träsket som blir djupare och djupare med tiden eftersom all teknik inte funkar som den ska...


Och om några timmar ska jag bege mig till jobbet igen eftersom det är personalmöte. Härligt på tidiga dagen - eller inte!


På med lite musik, plugga in kameran i datorn och gör ett ryck nu vetja, nu ska det bannemej grejas med bilder så att det blir klart nångång (för den här gången iallafall)

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards