Loja har ordet!

Alla inlägg under september 2011

Av Louise Bertilsson - 13 september 2011 10:15

NEEEJ!! Det spökar i min hals.... =(


Höstförkylningar verkar aldrig vilja lämna mig ifred, det är samma visa höst efter höst. Hoppas bara att det inte blir värre än så här! FÅR verkligen inte bli sjuk inför helgen!


Nu ska jag lägga mig i soffan och blunda lite medans prinsessan gör detsamma.

Av Louise Bertilsson - 13 september 2011 08:23

Vissa nätter är sämre än andra. Den här natten var nog värst hittills.

Usch vad trött jag är. Måste nog försöka sova lite på dan idag.


Förresten, jag var ute och sprang/powerwalkade igår. Det var riktigt skönt å det går bättre å bättre. Kul.


Nej, nu är det dags att borsta gaddarna, sen göra min nattpigga prinsessa klar och ge henne frukost.

Av Louise Bertilsson - 12 september 2011 18:23
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 12 september 2011 10:19

Nu börjar vi få in rutiner som passar Ida och oss väldigt bra. Det innebär tidigare mornar, men hellre tidiga mornar och en nöjd och glad bebis som slipper skrika sig till sömns pga övertrötthet. Nu lägger hon sig tidigare på kvällen innan hon hunnit bli FÖR trött.


Det innebär lite egentid för mamman och pappan i huset också.


Allt har en baksida, och baksidan av detta är som sagt att det blir tidigare mornar, fast det är det lätt värt!! Man vänjer sig snabbt + att vi inte heller kan lägga oss för sent. Så när klockan är senast 21.30 är hela huset släckt, förutom en nattlampa i sovrummet. För runt 1-tiden är det dags för mamman att öppna restaurang, och då är det skönt att ha sovit lite innan.


Apropå sova...

Just nu är min prinsessa ute på altan och sover i vagnen med spöregnet smattrandes mot plasttaket. Hon sover jättebra ute. Bäddade ner henne varmt så hon har det nog väldigt mysigt där hon ligger i vagnen =) Babyvakten har hon med sig i vagnen så jag lätt ska höra om hon vaknar, men självklart är jag där stup i ett å kikar på henne. 

Av Louise Bertilsson - 11 september 2011 17:37

Regnet upphörde och jag trotsade min ovilja att klippa gräs. Gräset är nu klippt! Men innan jag kunde fullfölja det var jag tvungen att utöva nån slags golf. Det låg nämligen fallfrukt under äppelträden. Jag tog en planka som stod nära till hands och så började jag putta äpplen. Under staketet skulle de, och det gick faktiskt ganska bra. Äpplena försvann och jag kunde fortsätta och fullfölja rastningen av gräsklipparen.

Av Louise Bertilsson - 11 september 2011 13:33

Jahapp.... trist dag. Regn. Depp. Inge kul alls. Känner för att tröstäta lite, men jag spar mig till ikväll. Då ska det ätas choklad =)


Det blir nog inte roligare än så här idag verkar det som. Ida har sovit ute på förmiddagen, men promenaden ställer jag nog in, har ingen lust alls. Hoppas på bättre väder imorn istället. Har inte lust med nånting alls idag om jag ska vara ärlig... finns lite småpul att greja med, men motivationen är på noll idag.


Trist inlägg, men när det är en trist dag så kan man kanske inte räkna med så mycket annat...

Av Louise Bertilsson - 11 september 2011 10:04

Dagens plan var att klippa gräs. Får se om den går att förverkliga. Vädret var visst inte alls lika fint och soligt som igår... hmm.. Vad trist det är när man tänker göra en sak och så hindras man av vädret. Men än vet vi inte om det är kört, vi får se efter lunch vad vädergudarna säger. Regn eller uppehåll??


Ida är ute på altan i vagnen och sover nu. Det ser såå skönt ut att sova ute!


Tvättmaskinen snurrar och jag passar på att plocka lite med ditten och datten.


Annars då? Jodå, med mig och Ida är det bra. Det är lite värre med pappan i huset, han har nämligen blivit lite förkyld. Hoppas att jag och Ida slipper!

Av Louise Bertilsson - 10 september 2011 17:39

I morse bar det av till Ikea i Västerås. Köpte lite av varje (som vanligt). Kul kul!! =)


När vi kom hem plockade jag upp alla nyinköpta grejer och ställde dem där de ska vara. Lika bra att ta tag i det på en gång!!


Jag och Ida tog en promenad efter fikat och har ganska nyligen kommit hem igen. Så även idag har prinsessan sovit ute även fast vi har varit ute å åkt.


Nu blir det mat. Korvstroganoff och ris. Gottigott! Börjar bli hungrig... för när vi var ute på promenixen så var det folk som grillade, och snacka om att det luktar förföriskt gott!!


Förresten, du kanske kan gissa vad vi åt till lunch?!


Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards