Loja har ordet!

Direktlänk till inlägg 29 april 2012

ändrad dagsplan

Av Louise Bertilsson - 29 april 2012 18:26

På förmiddagen när Ida hade sovit klart gick Anders ut och skulle börja med frigge. Eller rättare sagt; fortsätta med att fixa hålen där lecastenarna ska stå. Jag hjälpte till att få bort täckplasten och arbetsledaren Ida satt i vagnen och hejade på. När plasten var borta fick vi en blöt överraskning. Hålen var totalt igenfyllda av vatten och det bokstavligt klafsade när man gick på det som ska vara inne i frigge.


Det var bara att hämta hinkar och börja hinka ur vattnet. Sagt och gjort. När vattnet var borta var det ju fortfarande väldigt blött både i och utanför hålen. Därför fick vi lov att inse att Anders kommer inte kunna fixa klart de 4 återstående stenarna idag. Det var bara att gilla läget.


Efter lunch började han iallafall med en, han var tvungen att testa hur det skulle gå trots det blöta. Det gick faktiskt ganska bra, så en sten sattes på plats. Och vi blev båda väldigt glada, för det som är gjort idag slipper ju göras en annan dag. Anders bestämde sig för att ge sig på en sten till och hoppades att det skulle gå lika bra även med den. 


Jag och Ida tog en timmes promenad i solen. Varmt var det. Skönt, då fick pappan greja och pula med det där i fred, och jag fick chansen att rensa huvudet på tankar när jag strosade runt med en sovandes Ida i vagnen.


När vi kom hem satt 2 stenar på plats! Det hade med andra ord gått bättre än förväntat att få dit dem.


Efter mellis gav han sig på sten nummer 3. Och efter ens stund satt även den där den skulle. Jag och Ida var ute och lekte på gräsmattan. Ida satt och utforskade löv, grenar, vitsippor och mossa. Japp, självklart smakade hon lite också. Idag stod det mossa på utomhusmenyn, men det var inge gott det heller kunde jag utläsa på henne min. Hihi.


Innan vi gick in satt även den 4:e stenen på plats. Det flöt på bra med andra ord och jag får lov att säga att jag är riktigt glad och stolt över Anders prestation idag. Perfekt när det går först ser mörkt ut, men att det vänder och det går mycket bättre än förväntat.


Från att vi trott att vi skulle hinna få dit alla 4 stenar, till att inte komma nån vägen alls, till att faktiskt få dit alla 4 stenar var skönt. Ändrade dagsplaner behöver inte alltid bli negativt i slutändan. Det blev ju väldigt bra ändå =)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise Bertilsson - 7 januari 2017 10:52


Av Louise Bertilsson - 20 oktober 2016 16:53

Nästa helg blir det vintertid, klockorna ska flyttas. Kände att jag måste börja i god tid... Har redan flyttat klockan från sovrummet till vardagsrummet och klockan från vardagsrummet till badrummet. Svårast var mikroklockan. Nu är hela mikron i sov...

ego

Av Louise Bertilsson - 8 augusti 2016 19:49


före och efter

Av Louise Bertilsson - 30 juli 2016 19:59

Jag har bestämt mig. Jag kommer att lägga upp nån bildbomb ibland, men mer än så blir det nog inte just nu. Känner inte för att skriva, så ni får nöja er med lite bilder. Men en vacker dag kanske jag kommer tillbaka om det är nån som vill läsa mina o...

Av Louise Bertilsson - 20 juli 2016 12:57

För att jag måste.. Bara därför. Jag är snart 32 år och jag inser att jag fortfarande har så många obesvarade frågor. Jag har till exempel aldrig fått reda på ifall Sarah kom till hörnet vid 7-eleven eller hur man tar den blå vägen hem... va...

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards