Loja har ordet!

Alla inlägg under januari 2014

Av Louise Bertilsson - 8 januari 2014 18:59

Att höra att man gör ett bra "jobb" som mamma är guld värt. Idag har jag växt väldigt många centimentrar, inte bokstavligt talat, men inombords, just tack vare positiva kommentarer om hur jag är som mamma. Jag blir glad och varm av såna ord. Det är verkligen värdefulla. När nån säger "det ska du ha en eloge för att du gjorde" så tar det rätt in i hjärtat. Man blir på nåt löjligt sätt fjantigt stolt över sig själv =)


Jag och barnen har varit på playdate idag. Måns var inte så leksugen för han somnade i bilen på väg dit, och vaknade inte förrän vi kom hem igen. Jag märkte med andra ord inte att jag hade med mig 2 barn ;) 


Tänk om man kunde växa några centimetrar även bokstavligt talat, vad trevligt det hade varit!! ;)

Av Louise Bertilsson - 7 januari 2014 15:59

Jahapp. Första riktiga vardagen igen efter att ha varit lediga flera veckor tillsammans. Bara att gilla läget antar jag. Men det är svårt att låta bli att undra varför allt roligt alltid går över så fort....

Kompetenshöjningsdag inom skola och förskola idag vilket innebär att Ida har varit hemma med mig och Måns idag. Vi har lekt med massa olika saker, bland annat bondgården pch lego. Vi har även fixat lite praktiskt med diverse. Och myst i soffan har vi också gjort.

När Måns sov frågade jag Ida vad hon ville göra, bara hon och jag, och hon valde att spela ballongspelet.

Sådärja. Nu ligger även den röda ballongen på rätt plats.

Snart kommer nog pappan i huset hem, trött kan jag tro eftersom han inte vant sig vid att jobba än. Han vänjer sig nog snart, hehe.

Nu ska jag försöka komma på vad vi ska äta till kvällsmat. Ida fick välja mat till lunch idag, och gissa vad hon valde?! Äggmacka! Så äggmacka fick det bli. Det är gott nån gång ibland.

Av Louise Bertilsson - 7 januari 2014 15:45

Ida läser reklamen väldigt noga för att inte missa nåt bra erbjudande. 


  


När hon hade läst färdigt sa hon att vi ska köpa 100 g mjölk och 17 citroner. 


Ibland undrar man vart hon får allt ifrån, kul att lyssna på är det iallafall! =)

Av Louise Bertilsson - 7 januari 2014 01:34

Sådär ja.

Nu tror jag att lillprinsen har somnat, så jag kastar in handduken jag också och laddar för första riktiga vardagen på länge.

Jullovet är ju tyvärr slut nu....

God natt. Gäsp!!

Av Louise Bertilsson - 7 januari 2014 01:14

Hoppas att Måns ska somna snart för jag är trött och vill sova. Hoppas kan man ju alltid, men det ser lite mörkt ut just nu.

För ungefär en timme sen ville Måns ha mat så jag gjorde mig iordning för natten för han brukar somna direkt sen. Men nej. Inte så enkelt den här gången. Världens sötaste lilla bebis tittar på mig kl 01.00 mitt i natten med ett ststort leende och jollrar så där supergulligt. Då är det svårt att låta bli att le tillbaka. För han är ju såå go, lilla Måns.

Nu äter han igen och jag kan inte låta att vara positiv även fast jag är jättetrött. Det sägs ju att det alltid kommer något gott ur det dåliga. I det här fallet är det positiva att nästa gång Måns vill ha mat är vid 7.30-8 imorn, alltså inget regelrätt nattmål. Så har hela 2014 varit hittills iallafall. .. hehe. Vore nice om det fortsätter så.

Nu börjar det bränna bakom mina ögonlock. Jag är trött. Jättetrött. Det känns som att John Blund är här och strör sömngrus i mina ögon. Ett helt grustag för att närma oss sanningen...

Snart så, hoppas jag. Snart.

Av Louise Bertilsson - 5 januari 2014 21:30
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 5 januari 2014 12:38

Hmmmm, när man tröttnat på det gamla vanliga så kommer experimentlusten fram i mig. 


Googlade och fann vad jag sökte. Måååånga varianter och smaker fanns det. Så vi testade på en gång. Det ska bli spännande att se hur det blev.


Vill inte säga för mycket, för det är roligare om det blir en överraskning. Tids nog får ni veta. Håller iallafall tummarna för att det blev lika bra som jag hoppas på. Vore kul att kunna variera lite mera!!

Av Louise Bertilsson - 4 januari 2014 08:00

Att jag älskar röda lappar är ju ingen hemlighet. Jag älskar att shoppa på rea! Och rejälare rea än så här är svårt att hitta, så jag är riktigt nöjd med torsdagens shopping i Sågmyra. 


 


Jag brukar dock inte handla märkeskläder, för det är jag för snål för. Men när det är sån här mastig rea är det jättekul att ha märkeskläder, så så fick det bli. Jag köpte några Bondelid-tröjor som var sänkta från 599 till 200 och slutligen till 100 kr! =) Då behövde jag inte ens anstränga mig för att välja färg, utan jag tog en av varje. Så en blå, en grå och en grön Bondelid-tröja fick det bli =)

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards