Loja har ordet!

Alla inlägg under mars 2014

Av Louise Bertilsson - 20 mars 2014 11:47

Det är konstigt egentligen att ingen av mina läsare har reagerat. Jag själv har inte heller tänkt på det, men jag är å andra sidan inte och läser bloggen på samma sätt som ni gör, utan jag är ju mest bakom kulisserna och skriver. Men Anders påpekade igår kväll att jag måste göra om headern på bloggen, för den stämmer ju inte längre. "Louise och prinsessan Ida" är nu utbytt. Det bor ju en prins i familjen numera och han ska också vara med. Såklart!


Så nu gjorde jag om headern. Första gången jag gjorde en header, vad tycks?? 


Apropå design så undrar jag om det är nån som vet vad den där snirkliga stilen heter som är ganska inne nu, den brukar finnas som bland annat väggord och annat, nån som vet vad jag menar?

Av Louise Bertilsson - 19 mars 2014 23:25

Tjuvkikade på skattebeskedet och det blir lite klirr i kassan i år också :-)

Det är en trevlig årlig tradition med en liten bonus på kontot. Pengar som iallafall jag inte räknat med i budgeten. Varmt välkomna strax före mmidsommar. Jag lovar att det finns plats för er. Hehe! ;-)

Av Louise Bertilsson - 19 mars 2014 15:07

Ida bygger torn och konstaterar att de båda tornen är lika höga!

Av Louise Bertilsson - 18 mars 2014 23:49

Barn gillar såpbubblor, även Ida. Det blir dyrt i längden för det är ju typ ingenting i de små burkarna man brukar köpa.

Men som av en slump snubblade jag över den här på nätet och jag var snabb att klicka hem den.


Tänk att även såpbubblor säljs på dunk! Storpack/refill blir kanon. Så nu du lilla gumman kan funka blåsa hur många bubblor du vill.

Av Louise Bertilsson - 18 mars 2014 12:15

Stämpelpennorna från Ikea var poppis:


 


Varje färg har olika motiv; röda hjärtan, blå spöken, rosa blomma, gul sol, svarta tassavtryck och gröna grodor. 


Kul tyckte Ida! =)

Av Louise Bertilsson - 17 mars 2014 20:55

När jag hämtade Ida från dagis idag så skulle hon säga hej då till personalen innan vi gick. 


Hon vände sig inåt och sa "hej då, trevlig helg". 


Tänk om det vore så väl ändå, helg redan efter en arbetsdag. Men tyvärr lilla gumman, det är 4 dagar kvar innan vi får vara hemma hela familjen igen. Det märks att Ida uppskattar när vi är lediga tillsammans, hon frågar ofta efter pappa som är på jobbet. 


När jag sa att hon ska tillbaka till dagis och leka imorn sa hon bara "jaha". Och så satte vi på dagisväskan på lilla ryggen, gick ut till bilen för att åka hem och äta mellis. Sen gjorde jag morots-och potatispuré till Måns. Det verkade vara gott med tanke på smackandet när han fick smaka =)

Av Louise Bertilsson - 17 mars 2014 11:20

BVC idag med Måns direkt efter att vi lämnat Ida på dagis. 


Måns följer inte sin kurva längre, utan nu har kurvan blivit plan. Han har bara gått upp 50 g och vuxit 0,5 cm på en månad. Och jag är helt säker på att det har med sjukdomar att göra. Han har ju varit sjuk i princip halva den månaden mer eller mindre. Han gick garanterat ner i vikt då och att han nu tagit igen det. 


Hans nya siffror är iallafall 6775 g och 65,5 cm. Lilla gubben <3


BVC-sköterskan frågade om jag är orolig. Det är jag inte. Inte över huvudtaget är jag orolig över hans vikt och längd. Han äter (har därmed normala utgifter), är nöjd och glad liten kille så jag är absolut inte orolig. Jag litar på min mammainstinkt och jag är övertygad om att min lilla kille mår bra. Hon ville ändå att vi skulle komma tillbaka om 2 veckor igen för att se så att det inte går neråt. 


Kikade även in på MVC i hopp om att de skulle ha tid att ta mitt blodtryck och blodvärde. Det var lugnt där så jag fick komma in. Måns charmade med massa leenden när sköterskan stack mig i fingret och kunde konstatera att mitt blodvärde är jättebra nu! =) Även blodtrycket är tillbaka på mitt normala, så det kändes jättebra att få det bekräftat! 

Av Louise Bertilsson - 16 mars 2014 18:14

Impulsmat ute till lunch idag. Korvgrillning! Vädret var verligen på våran sida med strålande sol. Så då passade vi på att luncha ute på gården. 

 

När vi kom hem var Ida och Anders ute och grejade för fullt. De hade gjort upp eld i eldkorgen och så var de på väg att tälja grillpinnar till korven. 


 


Tänk att nåt så enkelt kan vara SÅÅ uppskattat! 



 


Korvgrillning pågår! 



 


Ida lunchar i pulkan. 





 


Måns sov så gott i vagnen på altanen medans vi åt. Jag och Måns hade tagit en ganska lång promenad på förmiddagen i syfte att få Måns att somna. Och det gjorde han till slut, nerbäddad i vagnen. Det ser ju så skönt ut! 


Det var en riktigt lyckad picknick! Ida var jätteglad hela tiden (ända tills vi skulle gå in), och hon tyckte att det var riktigt roligt.


Och allt smakar ju såå mycket bättre när man äter ute. Speciellt korv med bröd, det är riktig utemat det, allra helst när det äts ute när det är lite kyligt ute. Idag var det perfekt för grillning, och vi tog chansen =)



Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards