Loja har ordet!

Alla inlägg under januari 2010

Av Louise Bertilsson - 8 januari 2010 19:28

Bajs.


TV4 verkar inte funka för oss nu så det blir nog inge Let´s dance.

Ingen signal, står det på tv:n när vi försöker sätta på fyran.


Alla mina planer gick åt skogen!

Av Louise Bertilsson - 8 januari 2010 19:01

När jag kom hem från jobbet idag började jag plocka undan lite av vad som heter julen 2009. Började med att ta bort alla adventsstakar, julstjärnor och annan julbelysning. Sen eskalerade det till att även tomtarna, gardinerna i köket och dukarna åkte bort. Skönt att det är klart nu. Nu är det bara det barriga och gröna trädet som ska ut! Men det får bli morgondagens projekt.


Om drygt en timme börjar dansprogrammet Let´s dance. Ett mycket bra och underhållande program tycker jag. Ska bli skoj att se vilka som är med i år, har inte riktigt koll på det känner jag.

Av Louise Bertilsson - 8 januari 2010 16:29

Kompetenshöjningsdag på jobbet idag, vilket innebär att alla börjar och slutar samma tid. Därför tänkte vi vara smarta att samåka eftersom vi är många som åker från samma håll. 5 personer blev vi i bilen, sen fick vi anse den full.


Strax efter lunch blev jag ombedd av chauffören att skjutsa hem henne och ta bilen tillbaka, eftersom hon inte mådde nå bra.

Javisst tänkte jag. Och så gick vi ut till hennes bil.


Satte mig i förarsätet och skulle ställa in förarstolen så att jag kunde nå pedalerna, men det var bara ett litet problem, eller rättare sagt: ett ganska stort och betydande problem.. jag nådde inte fram till pedalerna hur jag än bar mig åt...


Stor bil och kort person var ingen bra kombination.


Så vi fick gå tillbaka in och be en längre person i vårt sällskap på 5 att köra hem henne. Det gick bättre kan man säga.


Men snacka om att det var snopet när jag satt där i bilen och inte kunde nå pedalerna. Hur jag än grejade med stolsinställningsspakarna så gick det inte.

Jag fick ner kopplingspedalen till lite mer än hälften, ungefär.


Det problemet har jag aldrig haft förut även fast jag är kort i rocken. Konstigt.


Skrattade en hel del, både då vi satt i bilen och efteråt. Komiskt som bara 17, även fast anledningen till att vi var tvungna att åka inte alls var särskilt rolig. Krya på dig vännen!


Slutsats: det är inte bra att vara så kort som jag är... några centimeter till skulle absolut inte sitta i vägen!

Av Louise Bertilsson - 7 januari 2010 21:48

Kom just på att vi har en artikel som ska läsas till morgondagens kompetenshöjningsdag. En artikel som handlar om buller och ljudnivån i förskolan. 


Så varför sitter jag här kan man ju undra?

Marsch pannkaka i säng och läs Louise!

Men först gaddarna i vanlig ordning.

Av Louise Bertilsson - 7 januari 2010 19:22

Efter att ha haft ett ganska långt uppehåll pga. sjukdomar och krassligheter och så, så har vi nu återvänt till Nautilus. Och förhoppningsvis kommer vi att få nån slags rutin på det igen, och då ingår INTE sjukdomar!!

Kändes jätteskönt att vara tillbaka igen.

Av Louise Bertilsson - 7 januari 2010 19:18

Idag har jag varit väldigt effektiv med pappersarbete på jobbet. Det var lugnt med barn så jag passade på att göra lite administrativt arbete som tar tid, men som jag lär göra. Har fixat och donat med portfoliopärmar till de nya barnen, grejat med schemapapper och namnmärkning på de nya barnens hyllor. Perfekt att kunna jobba undan lite sånt ibland. Och när man känner för att göra det så går det ju så mycket enklare.

Av Louise Bertilsson - 6 januari 2010 19:50

Den dagliga promenaden var inställd idag.

Vi fick däremot ett besök av mina föräldrar som tittade förbi och fikade.


Mamma hjälpte även till att klippa Anders. Eller rättare sagt: hon övervakade mig när jag lite osäkert klippte med maskinen, och så fick hon lov att finjustera lite där jag hade klantat mig lite. Anders blev lite orolig, men det gick bra till slut! =)


Övning ger färdighet. Ibland iallafall. Hehe.

Av Louise Bertilsson - 6 januari 2010 19:42

UFS strejkade i morse när Anders skulle åka hem till sin mormor och morfar.

Motorvärmaren hade setat i länge, men det hjälpte inte, så den fick sitta i en massa timmar mer och till slut funkade den igen. Skam den som ger sig.


Troligtvis var det nåt inne vid motorn som hade frysit, och som behövde lång tid att tina. Förståeligt i denna enorma kyla, men man blir ändå irriterad. En bil ska ju finnas där och bara gå och gå och gå. Men så är det inte alltid. Tyvärr.


När vi väl fick igång den strejkande bilen for vi in till Ludvika för att handla på Willys. Lika bra att köra en lite längre sträcka eftersom batteriet blir ganska urladdat när man försöker starta en massa gånger utan resultat. Och då passade vi på att uträtta ett ärende på vägen. Kanoners.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards