Loja har ordet!

Alla inlägg under januari 2010

Av Louise Bertilsson - 3 januari 2010 17:49

Nu har Anders monterat mina dubbdäck på cykeln, så imorn ska jag sätta mig på sadeln och trampa till jobbet.


Dubbdäcken är av märket Nokian Hakkapeliitta. Riktigt bra märkesdäck. Och det bästa av allt: de funkar verkligen kanonbra på is och packat snö. Jag dras till alla isfläckar för där vet jag att dubben hugger i.


Riktigt skönt att börja cykla igen. Det är däremot inte så kul att jag börjar 06.30 imorn direkt efter ledigheten, men det är sånt man får ta. Nån lär ju göra det och lotten föll på mig den här gången. Klockan 13.00 är det desto roligare för då får jag cykla hem igen, då har jag gjort min dag =)


Har fått order om att jag måste ut och provcykla på vändplan så att växlarna funkar som de ska. Men det får bli efter maten.

Av Louise Bertilsson - 3 januari 2010 14:43

Kommer du ihåg att jag bakade saffransbullar i början av december och som jag la ut bild och recept på dem i bloggen


Första gången i hela mitt liv som jag bakade bullar, och jag måste ju berätta hur de smakade.


Jag har aldrig fått så mycket beröm för nåt jag bakat nångång tidigare.

Redan när jag la ut bilden på bullarna så fick jag jättemycket beröm för deras utseende. Och vad gäller smaken så har de varit mycket omtyckta. 


Anders sa till och med att det var de godaste bullarna han nånsin har ätit, och det är ju ett ganska bra betyg! Då sträckte jag på ryggen och växte några centimeter till =)


Oerhört kul när det man gör uppskattas!


Nån mer som har bakat efter mitt saffransbullsrecept?


Nu ska jag och Anders fika upp de sista saffransbullarna. Sen i december ska jag baka nya såna goda bullar och hålla tummarna för att de blir lika lyckade som förra årets omgång.

Av Louise Bertilsson - 3 januari 2010 10:03

Förresten. Ordet jag fick skriva in nu för att kunna logga in var den här gången dessa 4 bokstäver i den här ordningen:   j  u  c  k


Ibland blir det lite tokigt när bokstäverna slumpvis bildar ord. Haha.

Av Louise Bertilsson - 3 januari 2010 09:59

Nu har jag gjort 2 blommor väldigt glada och nöjda. De har nämligen fått större kruka och ny jord + vatten.


Vissa sorters blommor, typ garderobsblomma, har en tendens att växa ur sina krukor mycket fortare än andra och då lär man göra en insats.


Försökte rädda garderobsblommebebisarna när jag planterade om blomman, och jag tror att jag lyckades. Hittade till och med fler bebisar under jorden så jag tror att blomman i fråga kommer att bli väldigt stor och fin =)

Av Louise Bertilsson - 2 januari 2010 18:59

Måste ju svara på dina frågor Ingrid, och jag gör det genom ett inlägg som bara handlar om mitt hår.


Förlängning eller inte?

Jag har inte gjort nån hårförlängning, det enda jag har gjort är att vara tålmodig och spara, spara och så har jag sparat lite till. Till slut så bidde det så långt som på bilden.


Jag funderade också på om jag ska bleka en tuss mitt på huvudet som ramlar ner kring benan, men jag tror att det får vänta till i vår. Jag misstänker nämligen att jag är sugen på nån förändring då igen. Och vad passar då inte bättre än att bli ett ljushuvud?!

Av Louise Bertilsson - 2 januari 2010 17:36

Var till Falun och Borlänge idag, bland annat kupolen för att shoppa lite. Hittade dock inte allt vi skulle. Det är mest akut med täckbyxor och jeans till Anders, men vi får fortsätta vårt sökande.


Det var lite dålig tajming att åka till Borlänge just idag, för kl. 13.00 uppträdde idolfinalisterna Erik och Calle på kupolen. Så det var många unga tjejer som hade vallfärdat dit för att se dem.


Vi kollade inte på själva uppträdandet, men vi hörde. Och sen när det var skivsignering så åkte vi upp en våning i rulltrapporna för att kika lite i affärerna på 3:e våningen, så då fick vi se en skymt av grabbarna idol. Och jag får faktiskt lov att säga att Calle var mycket snyggare än Erik i verkligheten =)

Av Louise Bertilsson - 1 januari 2010 22:39

Vet inte om du har sett det, men jag la upp en ny profilbild här till höger för några timmar sen. Underhåret är nyfärgat svart. Supernöjd. Tack Anna!


Bilden kanske inte är den bästa, men jag har en aningens aningen svårt att bli bra på kort. Anders tycker att jag ser drogad ut på de flesta eftersom jag halvblundar, och ja, han har rätt. Jag SER verkligen drogad ut på de flesta korten.

 Så man får ta det som ser kortet jag ser minst drogad ut på, och då blev det det där. Inte det bästa det heller, men man ser iallafall nya hårfärgen och det var det som var syftet.


Det är svårt att ta naturliga och bra bilder rakt framifrån. Får göra fler tappra försök en annan dag.


Natti natti.

Av Louise Bertilsson - 1 januari 2010 10:08

Nu har vi börjat på ett nytt år. 2010.


Vi inledde årets första natt med att skåla vid 12-slaget, och titta på raketer. Bara jag och Anders. Mysigt.


Ett nytt år innebär nya möjligheter.


Vi börjar årets första dag med att träffa bekanta från Falun som kommer hit.

Det blir inte att man träffas så ofta, men när det väl sker så är det väldigt roligt!


Nu är det dags för lite blomvård. Saxen ska fram och de torra bladen ska bort.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards