Loja har ordet!

Alla inlägg den 23 mars 2012

Av Louise Bertilsson - 23 mars 2012 15:32

Allt har en baksida sägs det, och baksidan av att vara mamma är att tvingas se när ens barn är sjuka. Vetskapen om att man gör allt för det lilla livet ska må bättre, men att det ändå inte går att ta bort det sjuka, är jobbig. Det gör ont i mammahjärtat att inte kunna hjälpa mer än vad man gör. Men man ska ju se det positiva i saker och ting sägs det ju också, och det positiva i att ha en sjuk dotter är att det blir massa mys, dygnet runt.


Du kanske kan gissa att jag inte sov själv i sängen i natt. På det sättet fick vi sova som mest alla tre, och då är det lätt värt det! Tycker faktiskt att det är mysigt, men inte mer ofta än när liten är sjuk. Får ta tillvara allt mys det blir då under sjukperioderna, som jag för övrigt hoppas inte blir oftare än vad det har varit.


Ida har feber. Hög feber. Det började igår vid lunchsovningen. Hon sov oroligt. Sen när jag tog upp henne var hon kokhet. Trodde först att hon var för varmt klädd, men när febern inte gav med sig så var det inte det det berodde på. Febernersättande, vatten att dricka, ett skönt kvällsbad och lugn och ro fick bli gårdagens melodi. Och natten tillbringades som sagt hos mig i sängen, vilket funkade riktigt bra. Tidig sänggång för oss båda eftersom nattens framtid var oviss.


Idag har hon fortfarande hög feber, men den är inte längre uppe i 40 grader som den var igår. Tack och lov!


Så det blir en mycket lugn helg för våran del, de ursprungliga planerna grusades, men det är ju ingenting man kan rå för även fast det är jättetråkigt. Tur att det kommer fler helger.


Nu gör vi allt vi kan för att Ida ska bli frisk. Lillskrotis.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards