Loja har ordet!

Alla inlägg under februari 2013

Av Louise Bertilsson - 24 februari 2013 18:00
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 24 februari 2013 13:15

Tapetseringen går i en rasande fart. Anders har hunnit med mycket mer än vad han hade tänkt idag.


Här är en del av fondväggen i det som ska bli vårt nya sovrum:


 


Det är snyggt på bild, men ÄNNU snyggare i verkligheten. Valet av tapet till fondväggen blev verkligen lyckat! 


Nu håller jag tummarna för att de kvarvarande möblerna blir sålda snart så vi kan börja bygga ihop sängen. Nya svarta sängen =) Grått, vitt och svart blir en kanonbra kombo, det blir perfekt. Det blir verligen vi. 

Av Louise Bertilsson - 24 februari 2013 08:36

Tapetseringen är i full gång å jag har redan hunnit få en rejäl smäll över ögat. Lilla arbetsledare satt i mitt knä med tapetborsten i handen, sen på ett ögonblick viftade hon med handen å mitt vänstra öga hade otur att vara på fel plats vid fel tidpunkt. Som tur var hann jag blunda, men det blev ett sår på ögonlocken. Får se senare idag hur det utvecklas...

Tapetseringen går för övrigt bra.

Av Louise Bertilsson - 23 februari 2013 19:43

Jag och Ida har gjort 2 stora kartongmålningar på Ikea-kartonger idag. Hon tycker verkligen att det är superkul, och hon kan sitta länge och måla. 


När hon hade målat en stund sa hon "katt". Hon pekade och visade vart den var. 

Hon målade mer och mer, och så sa hon "många många". Hon menade att hon hade målat många katter. Se så fint! =)


 


Med lite fantasi, eller ganska mycket fantasi, KANSKE man kan få de där gröna strecken till en katt. Eller nej, förlåt; många katter. Det förklarade hon för mig ju, och ingen vet väl bättre än konstnären själv. Hon har förresten lärt sig att måla cirklar. När jag frågar om hon kan rita cirklar så gör hon det utan problem =)


Det var iallafall en mycket nöjd liten konstnär som till slut hade målat klart. Hon var helt grön på byxorna, för hon envisades med att sitta PÅ kartongen när hon målade. Grön var tydligen favoritfärgen idag. Gröna katter =)

Av Louise Bertilsson - 22 februari 2013 20:30

När jag hämtade Ida på dagis idag sa vi tack för den här veckan. Och för nästa vecka. Ida tar nämligen sportlov tillsammans med pappa. Mamman har också tagit ledigt några dagar så vi kan få vara hemma hela familjen. Skönt!


Känner av halsen idag och har småfrusit lite hela dagen, så jag hoppas att det inte är nåt på G för det vore ju trist att bli sjuk nu inför lovet. Håller tummarna att vi klarar oss!!


Nu blir det fredagsmys i soffan. 

Av Louise Bertilsson - 22 februari 2013 19:41

Målade vita ränder där nya tapeternas skarvar kommer hamna IFALL det skulle råka bli en glipa å den gamla tapeten skulle lysa igenom. Bättre att det isåfall är vitt som syns istället för skarp lila. Nya tapeten blir ljusgrå.

Jag passade på att kladdmåla lite med rollern när jag ändå var i farten. En vägg-gubbe bidde det. En glad vägg-gubbe :-)

Kul att få leka lite å få göra lite förbjudna saker ibland...

Av Louise Bertilsson - 22 februari 2013 17:51
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 19 februari 2013 19:58

Tittade nyss på inlägget jag skrev för exakt ett år sedan, där jag blickar tillbaka på bröllopet. 


Jag insåg en sak redan på första kortet; jag saknar mitt hår. Jag saknar mitt LÅNGA hår!! Kom tillbaka!! Väx snabbare!! Ja, jag håller på å sparar, men när man vill att det ska växa fort så går det i snigelfart... Så jag får trösta mig med Anders ord "om några år är det långt ska du se".. Han har förstås rätt, men det var inte riktigt det jag ville höra. Några år känns som hundra år när man sparar håret. Men det finns tyvärr inget annat alternativ än att just vänta... så det är det jag gör, väntar på att få tillbaka mitt långa hår som jag saknar varje dag. 

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards