Loja har ordet!

Alla inlägg under februari 2013

Av Louise Bertilsson - 9 februari 2013 16:13

Sitter å funderar å planerar båda nya rummen vi ska göra i ordning. Å Ikeas hemsida är förstås den givna platsen för sådana ändamål.

Nu längtar jag tills vi ska kika runt live på Ikea å alla möbler å atteraljer jag/vi har som plan att köpa. Tror att det kommer att bli såå bra när allt är färdigt även fast det fortfarande finns några frågetecken att räta ut. Allt går inte riktigt att planera utifrån bilderna på en hemsida, utan vissa saker måste ses innan jag bestämmer om de ska inhandlas eller inte.

Spännande!

Av Louise Bertilsson - 9 februari 2013 12:48
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 8 februari 2013 19:55

Det är verkligen förkylningstider nu i vårt hus. Ida har drabbats av förkylning nr 2 utan att ens vara helt frisk från första förkylningen. Vi såg ljuset i tunneln i början och mitten av veckan, men sen har det gått tillbaka ett steg. Lilla näsan är snorig och täppt, och hon hostar. Inte alls kul! Värst är det på nätterna när hon ligger ner, det är svårt. För hon gråter och säger att hon vill "såja" (sova). Lilla gumman. Vi gör allt för att hjälpa. Förstås. Men man känner sig ändå otillräcklig. 


Vi hoppas att förkylning nr 2 har nått toppen snart så att hon kan få börja bli friskare. Igen. Skönt med helg. Välbehövlig kureringshelg.


I natt var det konstigt när jag vaknade. Ida sov i våran säng, men jag hade hela min säng för mig själv. Ida hade nämligen förflyttat sig till pappans sida av sängen. Ida somnade så gott, men pappans sömn var inte riktigt lika bra... Men jag har fått sova bra efter den nattliga omgången av vård av liten näsa. Och det tackar jag för =)


Av Louise Bertilsson - 6 februari 2013 16:18

Snö. Mer snö. Å ännu mer snö.

Å jag tycker faktiskt inte att det gör nåt. Det är ju trots allt bara februari å fortfarande vinter.

Så när jag parkerade bilen utanför jobbet 6.20 i morse stannade jag kvar i bilen å kollade ut. Bara kollade på alla vita fina träd å tänkte "hej mitt vinterland".

Nu får snön gärna ligga kvar hela februari, sen får mars komma med töväder å vår.

Av Louise Bertilsson - 5 februari 2013 21:15

Ett stort grattis till min faster Petra på födelsedagen idag från oss 3 i Smedjebacken! =)


Hurrar lite extra eftersom det är en jämn födelsedag att fira idag =)

Av Louise Bertilsson - 3 februari 2013 16:24

Ida vaknade kl 6 i morse. Pigg. Så det var bara att masa sig upp, fast en liten stund extra låg vi och myste. Natten har väl varit sådär. Snorigt och lite hostigt. Så orolig sömn till och från. Inte kul när man vet att Ida verkligen vill sova. Hon säger det till och med själv när hon vaknar mitt i natten av att lilla näsan är täppt. "såja" säger hon bedjande. När ett barn ber om att få sova är man trött. Riktigt trött.

Vi tog en promenad på förmiddagen idag för att inte missa solen.
Ida var nog riktigt riktigt trött, för helt plötsligt hade hon somnat. En powernap i vagnen fick det bli. Och det var nog bra för sen orkade hon hålla sig vaken till maten. Hon somnade nästan som vanligt efter maten ändå. Lilla tröttisen!

Av Louise Bertilsson - 2 februari 2013 22:23

Vad gör man när man har mjölk som gått ut i datum? Jo, man steker pannkakor till förbannelse. Vi gjorde en smet på 2,4 liter mjölk å 8 ägg. Och sen gräddade vi pannkakor i en evighet. Men det positiva är att ingen mjölk slängdes + att nu har vi bunkrat pannkaksmatlådor i frysen. Perfekt att ta upp om det krisar nån dag.

Av Louise Bertilsson - 2 februari 2013 01:22

Nu hoppas jag att den nya omgången nässpray hjälper snart så vi får sova. Ida är pigg å trött på samma gång. Jag är bara trött. John Blund är här med sömngrus så jag hoppas att även Ida blir träffad.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards