Loja har ordet!

Alla inlägg under februari 2013

Av Louise Bertilsson - 1 februari 2013 22:36

Har hittat ett riktigt guldkorn i filmens värld. En film som var fruktansvärt spännanande. Pulsen steg. Å vid ett par tillfällen hoppade jag högt i soffan + att jag nästan blev svettig för att det var så spännande.

Filmen som jag varmt rekommenderar är Jägarna 2. Se den om du vill se nåt riktigt spännande!

Nu ska här sovas. Hoppas jag iallafall. Om inte lilla näsan i spjälis gör det svårt för lilla Ida att sova. Just nu verkar det okej så jag säger natti natti jag också. Dags att krama kudden.

Av Louise Bertilsson - 1 februari 2013 19:33
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 1 februari 2013 17:02

Nu blommar Amaryllisen. Igen.
Men det var väntat eftersom det fanns en knopp till. Frågan var bara när...

Nånting jag däremot är förvånad över är att våran julstjärna fortfarande lever. Våra julstjärnor brukar i vanliga fall dö redan innan jul. Å de gånger den överlever julen är vi nöjda. Men den här gången har julstjärnan slagit alla rekord och jag är minst sagt förvånad. Men det är förstås roligt när man lyckas. Och det kanske har att göra men vart man köpte blomman också. Den här gången köpte vi den på Fridhems blommor här i Smedjebacken. Å med tanke på resultatet är det nog inte sista gången heller!

Av Louise Bertilsson - 1 februari 2013 16:53

Försäkringskassan kallar tydligen februari för vabbruari, alltså den månaden på året då flest föräldrar vabbar (vård av sjukt barn).

Och jag kan inte göra annat än hålla med, sjukdomarna härjar på jobbet. Den ena sjukdomen avlöses av den andra. Just nu är det vattkoppor, magsjukor, svininfluensa, influensa å feber som är de stora bovarna i dramat.

Ida är snorig å natten var lite jobbig. Men vi får nog vara glada om det stannar vid just en förkylning. Snorar är det ju alltid många som gör, speciellt barn, så nu håller vi tummarna för att det inte blir nåt värre än så.

Nån om jag vet ju förresten att februari är full av sjukdomar. Jag drabbades ju av det på nära håll för snart 2 år men när vi gifte oss. Då hamnade jag oturligt nog i vinterkräksjukan.... Men vi hade ju precis lovat varann trohet i "nöd och lust", å vi började med det första... Hihi.

Men som sagt, nu håller vi tummarna för att vi får vara någorlunda friska!!

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards