Loja har ordet!

Alla inlägg under november 2013

Av Louise Bertilsson - 7 november 2013 20:00
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 7 november 2013 19:49

Mysigt är bara förnamnet när mina killar somnade i soffan.


Anders märkte inte ens att jag tog bilden med blixt så ja, han sov. Och Måns sov också, han gillar att sova så. Men som tur är så är han inte alls lika beroende av det som Ida var när hon var bebis. Måns somnar gärna på mig eller på pappa, men ofta kan man lägga bort honom efter en stund och han fortsätter att sova. Ibland inte, men man kan inte alltid vara superduktig. Han är nog duktig ändå måste jag säga.

Av Louise Bertilsson - 7 november 2013 13:27

Nu har jag snart avverkat 2 mjölkstockningar på 1 vecka. Men nu är jag snart bra igen. Har bara pyttepyttelite feber kvar, men sen försvinner nog snart. 


Igår vågar jag knappt tänka på vad jag hade för max-temp, för jag hade 39,9 MED febernedsättande i kroppen på natten till igår (tur att inte mamma visste det, hehe)... 


Nu hoppas jag att vi kan vinka adjö till mjölkstockning å feber å hoppas att vi slipper ses mer! Tycker att jag har haft min dos av det nu. 


Förresten, är det nån som vet nåt man kan göra för att förebygga mer än att hålla sig varm när man går ut? 

Av Louise Bertilsson - 5 november 2013 14:59

I morse var vi till BVC för vägning och mätning av liten Måns. Han fortsätter att följa sin kurva jättebra med sina 4 kg (strax över) och 53 cm. Det innebär att mamman är nöjd när bebis är nöjd. För att bebis är nöjd är det inga tvivel på. Jag brukar kalla honom för livsnjutaren, för han ser verkligen ut att njuta av livet =)


Slank in på MVC också för koll av mitt järnvärde, vilket hade höjts bra sen förra veckan. Nu ligger jag inom normalen, men hon tyckte att jag skulle komma in nästa gång vi är i närheten också för att kolla så att det håller sig där, eller ännu bättre; ha höjts lite till. Måste säga att jag fullkomligt älskar servicen hos MVC här!! Man känner sig alltid välkommen, och man kan ställa de dummaste frågorna till er utan att för den skulle verka dum. Ni är guld värda! 


Nästa gång vi ska till BVC har lilla Måns hunnit bli en månad.  Och sen är det dags för Idas 2,5 årskontroll ett par dagar efter. Gud vad tiden går fort!! Man hinner inte alls med i svängarna när barnen växer. 

Av Louise Bertilsson - 5 november 2013 13:55
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 4 november 2013 03:38

4:e november idag. Det innebär att det är idag som Måns beräknades bli född enligt ultraljudet. Konstig tanke egentligen att det skulle varit idag som jag skulle fött barn.

Nu hade vi ju turen att få våran skatt hela 18 dagar för tidigt och det tackar jag för med tanke på hur jag mådde. Hade aldrig vågat hoppas på att få honom såå tidigt för man tänker ju alltid att man kommer gå över tiden för att slippa bli besviken. Men så blev det alltså å jag är verkligen inte besviken över hur det blev!!

Lilla gubben, tack för att du ville ut tidigare till din familj <3 

Av Louise Bertilsson - 3 november 2013 13:45

Måns kommer bli så snygg i mitt Traderafynd jag fick i brevlådan i veckan. 


 


Måns kommer verkligen bli en färgklick. En färgklick för bara 15 kr inklusive frakt för en body i nyskick =)

Av Louise Bertilsson - 2 november 2013 18:14

Yes! Vi vann! Jag och Anders, tillsammans med Måns, vann över mjölkstockningen!! 


Måns ammade jätteduktigt trots att vi la han åt fel håll. Och vi masserade, höll varmt med dusch och vetekudde, och vilade. Och det visade sig vara ett vinnande koncept. 


I fortsättningen kommer jag att vara mer försiktig med hur jag klär mig, för jag verkar tydligen vara lika känslig den här gången som jag var med Ida. En sak är iallafall säker, och det är att jag kommer göra allt som står i min makt för att behålla restaurangverksamheten igång. Det är alldeles för viktigt för mig att amma att jag kommer låta några hinder på vägen sätta stopp för mig. Jag gillar att amma av många olika orsaker. Punkt. Så är det bara. Och då kommer jag kämpa. 


En annan sak vi får kämpa med här hemma just nu är Idas hosta som tyvärr har kommit tillbaka igen. Hon hostar, speciellt vid ansträngning och på nätterna, tills hon nästan spyr (ibland har det hänt). Jag tycker att det är riktigt jobbigt. Obehagligt. För jag vet hur jobbigt det är med envis hosta. Ida verkar vara en tjej som har lätt för att drabbas av just envis hosta. På nätterna gäller det att få henne lugn så att hon inte gråter för då blir hostan lite bättre. Men det är lättare sagt än gjort många gånger. Lilla gumman <3

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards