Loja har ordet!

Alla inlägg under februari 2010

Av Louise Bertilsson - 16 februari 2010 20:12

Idag använde jag mig av apostlahästarna för att ta mig till jobbet.

Anledningen stavas p e r s o n a l m ö t e, och då blir det ingen promenad på kvällen. Tyckte att jag var smart som avverkade dagens promenad på morgonen istället.

Blev erbjuden skjuts till jobbet, men jag tackade faktiskt nej. Hör och häpna! (däremot så liftade jag med en av jobbarkompisarna hem).


Det blev en lång dag idag. Jobbade mellan 9 och 16.30, och klockan 17 började personalmötet.


Har nyss duschat och alldeles strax ska jag slå mig ner i soffan och kolla på resten av Bygglov. Sen blir det sängen och nana kudden.


Natti natti.

Av Louise Bertilsson - 15 februari 2010 18:10

Förkylningstider.

Var och varannan är förkyld. Men icke jag (jag vet att man ALDRIG ska säga så, peppar peppar).


Varje dag börjar jag med ett glas (ca 2 dl) Bravo Friscus.

En juice som har vetenskapligt visad effekt mot förkylningar.


Jag tycker verkligen att den funkar. Rekommenderas!


Den kostar ca 17-20 kr/liter beroende på vart den köps och det är den LÄTT värd. Tycker absolut att jag känner mig friskare!


Håll dig frisk med Bravo Friscus!!


Den vänstra juicen (apelsinjuice med acerola) är supergod!

Den andra var snäppet sämre...

Det finns tydligen en tredje smak också (tropisk) men den har vi aldrig smakat. Har inte ens sett den i nån butik...

Av Louise Bertilsson - 15 februari 2010 18:01

Är SÅÅ glad att det finns folk som vågar ta initiativ till att träffas. Som vill träffas och lära känna varann. Tack för att du vågade fråga! =)


Eftermiddagen idag var verkligen jättetrevlig och jag hoppas att vi gör om det snart igen! (hoppas att du håller med. Hehe)


KRAM

Av Louise Bertilsson - 14 februari 2010 15:21

På förmiddagen idag fick jag ett städryck. Gav mig sjutton på att flytta ner Anders alla kläder till sovrummet och flytta in mina kläder till Anders f.d garderober.


Du kanske undrar varför denna omstrukturering... Svaret på detta är för att vi ska tapetsera om i rummet där jag hade mina kläder, och för att kunna göra det måste man som bekant göra en hel del underarbete. Vill INTE att mina kläder skulle bli fulla av slipdamm, tapetdamm och så vidare.. så jag tog tag i saken och flyttade på allt som vi hade planerat. Sen när vi tapetserat om sovrummet också så ska vi köpa nya garderober till Anders, och det kommer bli såå bra!

Av Louise Bertilsson - 14 februari 2010 14:13

Idag är det exakt 1 år sedan jag skapade den här bloggen.

1 år sen jag började skriva om både ditten och datten. Ibland mer intressantare inlägg än annars och ibland säkerligen helt ointressant... men jag skriver ändå ja.. Det är jättekul att skriva!


Det har varit lite sisådär med besökare nu ett tag, men jag hoppas att ni inte har glömt bort mig. Det är ju för eran och min egen skull jag skriver. Hoppas att ni vill att jag fortsätter med det. Jag vill om ni vill. Gärna.  


Grattis bloggen på 1-årsdagen! =)

Av Louise Bertilsson - 14 februari 2010 11:14

Alla hjärtans dag idag, och det vill jag uppmärksamma med att ge min familj, min släkt och mina vänner och arbetskamrater en stor KRAM!


För att du är du!


Av Louise Bertilsson - 13 februari 2010 20:51

Tacokvällen hos Anders mormor och morfar blev lyckad. Mycket god mat och trevligt sällskap. Det enda som var synd var att det inte blev nån skotertur eftersom det var för kallt.. Men det får bli en annan gång istället. Hoppasju att snön stannar ett tag till så att vi hinner åka skoter!


Hundarna, speciellt Bamse, gillade när vi kom. Han la sig på min arm och somnade. Sötnosen! Vi tog med oss hundarna när vi åkte och skjutsade hem dem. Men först en promenad i kylan och mörkret. Satte på hundarna reflexväst, för jag vet hur irriterande det är att som bilist inte se djuren som är ute och går. Det hjälper faktiskt inte att bara människorna har väst, djuren stretar ofta åt alla håll och kanter och då är det ypperligt med en reflexväst även på de fyrbenta djuren.


Har ganska nyligen kommit hem, så nu ska vi alldeles strax slå oss ner i soffan, tända lite ljus och ha lördagsmys =)

Av Louise Bertilsson - 13 februari 2010 12:31

Jag och kniven är ett riktigt bra team när vi river tapeter. Vi har kommit en bra bit på väg, men än är det en hel del kvar också.


Här är en bild på den eländiga tapeten vi hittade bakom den ljusgula som var när vi flyttade in:

  

Knallgrön med vita blommor på. Urk!

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards