Loja har ordet!

Alla inlägg under januari 2011

Av Louise Bertilsson - 7 januari 2011 19:21

Idag fyller min moster år. Grattis Gunilla på Din dag!!

Av Louise Bertilsson - 6 januari 2011 17:03

Sjunger: "Nu är det jul här i vårt hus"... INTE!


Har nämligen lagt i en hög växel och städat bort julen idag. Granen bokstavligt talat kastade Anders ut från balkongen. Och de andra pryttlarna får gå i ide i en massa månader tills det är dags för nästa jul.


Det är väldigt fint med alla julsaker, rött och fint. Trivsamt. Men, jag tycker att det faktiskt är ännu finare när det återgår till det normala igen!


Så nu är jag snart nöjd (bara en gardin kvar att byta + en massa barr på vardagsrumsgolvet som ska puts väck).

Av Louise Bertilsson - 6 januari 2011 17:00

Åkte till Borlänge på förmiddagen, strosade runt lite på kupolen... och köpte en hylla på Byggmax till klädkammaren. Det saknades visst en....Åt på McDonalds och strosade runt lite mer, sen bar det av hemåt.


När vi kom hem begav sig Anders upp på hustaket för att skotta. Det är lika bra att få det gjort medans det inte är FÖR mycket snö där. Och jag var framme med kameran:

  

  

Av Louise Bertilsson - 5 januari 2011 22:45

Innan det är läggdags måste jag ju gratulera min kusin Hanna på namnsdagen!

Grattis Hanna!! =)

Av Louise Bertilsson - 4 januari 2011 20:40

Vi har fått tillbaka våran klädkammare nu efter renoveringen. Äntligen!

Känns kanonbra!!


Anders har varit såå duktig när ja varit på jobbet. Han har spacklat, slipat, målat väggarna flera gånger och så har han monterat förvaringssystemet på väggarna. Och alldeles nyss ropade han på mig för att komma och kolla, då hade han burit in alla grejer som ska vara där! Min duktiga Anders!!

Av Louise Bertilsson - 3 januari 2011 19:41

Idag när två mammor skulle lämna sina barn på förskolan så tog jag emot dem. Pratade lite och fick lite gratulationer när de såg magen =)

Men det roligaste av allt var att de sa att jag är så fin, och så smal!

"Är jag?" svarade jag? "JAA", sa de samstämmigt!

Fick mycket positiva kommentarer om bebismagen och det är sååå kul att höra!! =)


Det är ovant att få höra att man är smal när många andra säger att man är tjock.


Det är inte alls kul att höra att man är tjock även fast anledningen stavas B E B I S.

Ordet "tjock" är i mina öron ett väldigt negativt ord, och bara för att man är gravid är det inte okej att kommentera hur man ser ut.


Blir faktiskt ledsen när folk tror sig ha rättigheten att offentligt uttala sig om hur man ser ut, eller för den delen känna och klappa på magen hur som helst. Man får gärna klappa, men då ska man fråga först tycker jag. Det är ju inte meningen att man ska behöva dra in magen så mycket man kan för att minska risken att folk ska kommentera och klappa.


Ville bara säga det. Inget illa menat, hoppas att ni förstår hur jag menar även fast jag vet att alla inte håller med.

Av Louise Bertilsson - 3 januari 2011 18:56

Första dagen på jobbet efter julledigheten. Gick förvånandsvärt bra att kliva upp ur sängen i morse. Det brukar ju vara så första dagen, blir nog en aningens aningens svårare imorn kan jag tro. Till på köpet öppnar jag imorn så då blir det verkligen upp till bevis att kliva upp i tid. Men det ska nog gå det också!


Ikväll blir det säsongsstarten av "Familjen Annorlunda" som hägrar här hemma. Spännande att se vad det är för familjer med den här gången...

Av Louise Bertilsson - 2 januari 2011 18:55

Tiden går fort, men när man är ledig från jobbet går tiden ännu fortare (förutom idag förstås, men det var ju ett undantag).


Ledigheten är med andra ord slut nu och det är återigen dags att gå till jobbet. Skönt på ett vis, men det är alltid tungt så här dagen innan. Ännu skönare är det när man vet att det bara är jobb tre dagar, sen är det ledigt en dag igen. De har nämligen lagt en kompetenshöjningsdag på fredagen - hur dumt får det bli egentligen?!


Ska strax duscha, sen lägga fram kläder inför morgondagen så jag slipper vela framför garderoben imorn bitti. Inte för att det finns så himla mycket kläder jag KAN ha, men det är ändå skönt att ha det i ordninglagt.


Sista lediga kvällen avslutas med film, chips, choklad och pingvinstång! =)

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards