Loja har ordet!

Alla inlägg under februari 2012

Av Louise Bertilsson - 1 februari 2012 16:16

Förresten nr 1: Fortsätt rösta på din favoritheader i några dagar till, har bara fått in 9 åsikter av alla i snitt 40 som läser varje dag! Mera mera!


Förresten nr 2: Jag har fortfarande inte fått nåt paket till Ida med posten trots att portoskulden är betald. Hoppas på imorn istället.

Av Louise Bertilsson - 1 februari 2012 15:56

Vad roligt att få reda på att jag är saknad, eller iallafall mina inlägg är saknade. Jag lever. Jag finns här, dagarna knallar på. Men ibland har jag inte så mycket att skriva i bloggen, och då blir det liksom... tomt... Men nu var det dags med ett inlägg.


Natten till idag var inte rolig. Ida sov oroligt. Jag tror att hon drömde en hel del. I ca en timme gick det någorlunda bra, vi sov från och till både Ida och jag. Hon gnydde till emellanåt, och jag var snabb som blixten att kolla vad som stod på i spjälis. Men det var lugnt, hon sov. 


Men sen, när hon helt plötsligt börjar gallskrika, blir röd i ansiktet och tårarna bara rinner nerför hennes små söta kinder så kunde inte mitt mammahjärta stå emot nå mer, jag tog förstås upp henne för att krama och trösta. Pussa får jag ju inte göra än för munsåret har fortfarande inte gett med sig helt.. snacka om att jag har abstinensbesvär efter att få pussas på min älskade lilla bebis.. men snart så, och då du har jag myyycket att ta igen! =) Ooops, ett litet sidospår..


För att återgå till natten så VET jag att om jag tar upp henne och hon vaknar så tar det oftast minst 1 timme att få henne att somna om. Men jag hade inget val, jag kunde inte sitta och titta på när hon hade det så jobbigt. Jag ville hjälpa, förstås. Så på en mikrosekund hade jag rest mig och tagit upp henne i famnen, precis som en reflex. Det skedde per automatik, det är kanske det som kallas mammainstinkt?! 


Ida fick massa tröstkramar och mys, ny blöja och lite vatten. Och sen.. sen var det bara att börja läsa för jag anade att det skulle ta låååång tid att få Liten att somna om.


Japp, jag hade rätt. 1,5 timme senare somnade Ida, och jag inte långt efter... Och så vaknade vi ca 7. Helt okej, men det var inte roligt att vara vaken i 3 timmar på natten när man egentligen borde få sova. Hoppas på en bättre natt i natt!


Trots den lite annorlunda natten har jag inte varit så trött idag. Men jag antar att det blir värre imorn, det brukar ju kunna bli så. Det är ju lika med träningsvärk - det blir också värre dag 2...


Förresten, apropå sova och spjälis och så, så har jag hittat den optimala snuttefilten till Ida, nämligen en liten liten randig tygbit från Polarn och Pyret. Förut hade hon en ganska stor bomullsfilt, men då ville hon bara leka. Hon gömde sig och ville leka tittut när hon skulle sova, och det var ju inte riktigt det som var meningen med en snutte. Så jag köpte en mycket mindre variant, och det funkar jättebra! Nu undrar jag om det är nån som vet vad en sån liten snuttetrasa från Polarn och Pyret kostar att köpa ny?? (den jag köpte var nämligen i princip gratis eftersom den var bättre beg.) Skulle nämligen behöva ett litet gäng att kunna byta med ifall det händer nåt oförutsett på snuttis...

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards