Loja har ordet!

Alla inlägg den 3 maj 2012

Av Louise Bertilsson - 3 maj 2012 21:16

Nu har vi precis sett klart det sista avsnittet av serien Bron. En dansk/svensk kriminalthriller eller vad man ska kalla det. Bra var det iallafall. Spänning i 10 delar som rekommenderas. Jag säger bara en sak: "Saga Norén, länskrim, Malmö".


Jag älskar deckare, både att läsa och se på tv. Ju fler mord, desto bättre, hihi =) Nagelbitande spänning är en riktig höjdare. Sånt som framkallar känslor hos tittaren/läsaren. Det är bra att bli förbannad på gärningsmannen, då vill man bara se och läsa mer. Man vill verkligen veta hur det kommer gå. Man ska verkligen vilja veta mer, komma vidare. Och Bron var så, speciellt på slutet. Spännande.


Nu ropar tandborsten. Sen är det dags att krama kudden. Natti natti.

Av Louise Bertilsson - 3 maj 2012 14:46

Efter förmiddagspromenaden blev himlen grå så det var ju tur att vi gick när vi gick. Sen efter lunch sprack det upp igen och blev blått. Så det bidde dubbelt upp med promenader idag, kunde inte sitta inne när det var så fint väder. Så 2 promenader. Skönt. Misstänker att det inte blir nån alls imorn eftersom de har sagt att det ska bli snö... =(


Fortsatt blå himmel när det var dags att fixa mellis. Så vi tog vårt pick och pack och ordnade mellis ute på altan även idag. Jag, Ida, mellis och en strandmadrass, då blir det kanonmysigt! Synd bara att det blåser lite emellanåt, alltså inte riktigt lika bra väder som igår, men soligt är det iallafall och då passar vi på att vara ute.


Måste bara säga att jag är fruktansvärt glad att vi bestämde oss för att bygga en rejäl altan. Den är verkligen superbra på alla sätt och vis. Och staketet neråt vägen blev också prima. Så himla nöjda!


Behöver dock bara ta oss en liten funderare på det här med barnmatstol ute på altan. Skulle vara bra att ha en stol ute också, en som alltid står där så man slipper släpa... hmmm, det tål att tänkas på...

Av Louise Bertilsson - 3 maj 2012 12:03
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards