Loja har ordet!

Alla inlägg den 5 maj 2012

Av Louise Bertilsson - 5 maj 2012 21:02

En heldag (nästan) hos bästa Anna och Samuel i Falun kan inte bli annat än lyckad och jättetrevlig! Det var trist väder, regn och rusk, men vad gör det när man har strålande sällskap?! =)

Ida säger något som liknar "Anna" (typ Nanga) efter att jag sagt Anna. Jätteroligt tycker jag! Men att hon ska börja säga Samuel får vi nog jobba lite mer på, lite klurigare namn att lära sig tycker Ida.


På hemvägen gick vi in på Kupolen för att bland annat gå in på Babyproffsen och visa upp våran vagn som blivit trasig i sufletten. Det fixas bara de får hem en ny del. Kanon!

Vi tog även en snabbrunda bland affärerna, och hamnade på en av våra favvoaffärer; New Yorker. Jag köpte 4 t-shirts/toppar i precis min stil, så jag gick därifrån med ett leende =)

Förresten, vi sprang på några kändisar på Kupolen, nämligen mamma, pappa, Jörgen och Lotta. Det var trevligt och Ida vinkade direkt hon såg dem. Hihi.


Innan vi begav oss hemåt veckohandlade vi på Willys.


Det var en trött liten Ida som till slut somnade i bilen hem. När vi kom hem åt vi toast, bra med snabb mat ibland.


Hoppas att vi kommer sova bra i natt, alla 3. Det kan man ju dessvärre inte säga om natten till idag. Jag var nämligen inte trött när vi la oss, så det tog ett tag innan jag somnade. Ganska direkt efter att jag somnat vakade Ida och var jättepigg och pratglad. Det tog närmare 1 timme och 45 minuter innan juvelen somnade igen, och då var mamman riktigt trött. Så i bilen upp till Falun sov både jag och Ida. Skönt. Vi håller alltså tummarna för en bättre natt i natt.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards