Loja har ordet!

Alla inlägg den 15 maj 2012

Av Louise Bertilsson - 15 maj 2012 12:51

Blev att tänka på hur jag såg ut för 1 år sedan, höggravid som jag var. Kollade fotoalbumen på datorn, och hittade några bilder på hur jag såg ut i vecka 38+6, vilket är ganska precis ett år sedan (diffar en dag tror jag).


 

Det var meningen att de här bilderna skulle läggas ut på bloggen som magbilder, men det hanns inte med för prinsessan ville ut och se världen. Visar bilderna nu istället. En tillbakablick för ett år sedan.




   

Framifrån ser det inte ut att vara så mycket mage, men från sidan syns det att magen har sjunkit.


Bebismagar är bland det finaste som finns tycker jag!


 

Vecka 38+6 alltså, bara 3 dagar innan Ida föddes. Höggravid är ordet =)


Av Louise Bertilsson - 15 maj 2012 07:45

Den minsta lilla människan i våran familj har ett väldigt litet pekfinger som har lärt sig både det ena och det andra. Ida har en bok med djur, och djuren låter om man trycker på ett speciellt ställe på varje djur. Och det har hon lärt sig. Hon sitter och bläddrar i boken och trycker på djuren med sitt lilla pekfinger. Hon är såå duktig!

En annan sak som det lilla pekfingret har lärt sig, som dessvärre inte är lite bra, är att stänga av stora datorn. Hmm... Hon kryper fram till datorn, ser det blinkande ljuset och trycker på knappen. Och vips så dör datorn. Jag råkade ut för den här lilla terrorist-pekfingret alldeles nyss. Och efter att ha startat upp datorn igen så var det givet med ett inlägg i bloggen.


När Ida har somnat ska vi ta en promenad. Den dagliga promenaden är numera förlagd till förmiddagssovningen, för då klarar vi oss på 2 sovningar för Liten. Det funkar bra.


Måste bara berätta om igår vid lunch när jag knappt fick nån mat kvar. Ida satt i sin matstol och hade nyss ätit sin mat. Sen brukar hon få smaka lite av mig när jag äter, vilket oftast inte brukar bli stora mängder. Men så var inte fallet igår. Hon la huvudet på sne, sträckte ut handen och sa "nam nam". Och mamman smälte. Förstås. Jag åt i princip bara gratäng till lunch, medans korvskivorna hamnade i den lilla söta magen istället för i min... Ida var iallafall väldigt mätt och belåten när vi lämnade bordet. Hihi.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards