Loja har ordet!

Alla inlägg den 27 maj 2012

Av Louise Bertilsson - 27 maj 2012 18:33

Igår när Ida sovit klart förmiddagssovningen begav vi oss till Ludvika. Vi var på turné kan man säga. Första anhalten var Gammelgården där det var loppis. Sen bar det av till Anders föräldrar för lunch. Vidare till mamma och pappa för att söva Ida och då begav jag och mamma oss till stan och gick på loppis på Hammarbacken och även marknaden.


När vi kom tillbaka var det dags för mellis. Fy sjutton vad varmt det var på marknaden, luften stod still mellan marknadsstånden, vilket inte alls var behagligt. Men vi var där och strosade ett tag iallafall. Och tyckte synd om alla hundar som flåsade, varför lämnar man inte hundarna hemma när man går på marknad egentligen?!


När vi (jag och Anders) ändå var hos våra mammor passade vi på att ge dem varsin mors-dags-chokladask.


Och idag var det även mors dag för mig. Min andra mors dag. Det är häftigt att bli firad på mors dag, det är stort! Det är stort att vara mamma. Och jag har ju turen att ha en dotter som vet exakt vilken choklad mamman gillar bäst (tack pappa för hjälpen hälsar Ida).


Har fotat en hel del under de här varma dagarna,och vi har mer eller mindre varit ute hela dagarna. Man ska passa på! Jag har dock inte haft möjlighet och tid att lägga upp bilderna här än, men det kommer - jag lovar!


Just nu i skrivandets stund lägger Anders singel på markduken under frigge (sånt där trök som måste fås gjort, och det man gör nu slipper man ju göra en annan dag), och Ida gungar. I sin gunga. På våran gård. Japp, nu har hon äntligen fått sin gunga! Och jag sitter bredvid på en annan gunga med bärbara datorn i knät och uppdaterar er på vad som händer här i Smedjebacken i hus nr 24.


En annan nyhet är ju förresten att vi har fått våra efterlängtade markiser levererade och monterade. Vad det är för färg på dem? De är lila, och sjukt snygga tycker vi, vi är verkligen supernöjda med valet =)


Resten av dagen och vad som är kvar av helgen blir lugn framför tv:n. Men först ska Ida bada och plaska ner sin mamma kan jag tro. Och vi måste lägga i nya sängkläder i våra sängar innan det är dags att krama kudden.


Innan jag avslutar det här måste jag ju faktiskt säga grattis till Loreen som vann ESC! =) Det var väl en väldig tur att inte de ryska mystiska gummorna vann kan jag tycka....

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards