Loja har ordet!

Alla inlägg den 4 maj 2012

Av Louise Bertilsson - 4 maj 2012 21:00
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 4 maj 2012 16:45

Fredag. Igen känns det som, men vi klagar inte. Helger är alltid välkomna. Sätt in fler röda dagar i almanackan vetja, jag tror att jag pratar för fler när jag säger att det alltid är välkommet =) Men inte fööör ofta för då blir det inte uppskattat.


Dagen började 6.30 av att jag möttes av ett par underbara stora pigga blåa ögon när jag kikade ner i spjälis. Jag lyfte över min prinsessa till min säng för lite morgonmys.


Efter frukost gjorde vi oss klara, sen hade jag ett städrace medans Ida sov.


Sen begav vi oss iväg till mitt jobb för att hälsa på. Det var trevligt. Men fruktansvärt kallt när vi var ute och pratade lite, så vi frös in till mina kompanjoner på min avdelning som hade planering idag. De hade turen att få vara inne i värmen denna kalla dag!


Ida somnade som en klubbad säl när vi kom hem. Många intryck gör Liten trött, jättetrött.


Promenaden idag ledde oss till loppisen här i Smedjebacken, fyndade en sommarklänning till mig själv för 10 kr. Det var en chansning att den skulle passa, och det gjorde den! =) Det konstiga var att jag inte handlade till Ida för en gångs skull, utan det var jag och min garderob som blev ett plagg rikare.


Till kvällsmat fick Ida prova en ny maträtt, nämligen potatis och fiskbullar, vilket gick hem hos lilla fröken. Vi åt förstås samma, inte nån glamourös fredagsmiddag, men mätta blev vi iallafall och det var ju huvudsaken. Kul att testa och kunna variera Idas mat, och nångång lär det ju testas, så varför inte en fredag.


Förresten, jag tror att jag har löst "problemet" med vad vi ska ha för barnmatstol ute på altan - vi köper helt enkelt en till tripp trapp-stol som får "bo" ute. Jag gjorde en sökesannons på facebook och fick napp på en billig stol att ha som extra. Perfekt!! =)

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards