Loja har ordet!

Alla inlägg under april 2011

Av Louise Bertilsson - 24 april 2011 13:37

Det är nästan 19 grader varmt och fullt solsken ute. Tvätten hänger på torkvindan och gottar sig. Jag ska gå ut och sätta mig på altan vilken minut som helst och läsa lite hade jag tänkt. Sen ska vi prova oss på med en liten promenad så får vi se vad kroppen tillåter mig göra idag... tänk hur det är när man inte kan bestämma själv - när huvudet vill en sak och kroppen en annan.... uppkäftigt, men sant...

Av Louise Bertilsson - 23 april 2011 20:00

Nu börjas det. Tiden då de otäcka sniglarna ska matas. Vi har nämligen matat dem för första gången idag. Det kryllade av sniglar precis utanför våran gård. BLÄ!! Men nu fick de små rackarna mat, så vi håller alla tummar vi har för att de kryper tillbaka till sina bon och dör!! (det är så maten fungerar)

Av Louise Bertilsson - 23 april 2011 19:51

Jag och Anders skulle ut och gå mitt på dagen. Vi började att gå sakta. Hade sammandragningar. Vi fick lov att vända när vi kom till vägen neranför oss, det gjorde ont i magen pga sammandragningar så jag kunde knappt gå. När jag kom hem la jag mig i sängen och vilade ett tag. Och det blev genast mycket bättre.


Nu på kvällskvisten gjorde vi en revansch-promenad och nu gick det riktigt bra! Vi gick inte jättelångt, men vi gick ändå det vi hade tänkt och kom runt med bara en enda sammandragning i bagaget!

Av Louise Bertilsson - 23 april 2011 11:32

Anders har gjutit det sista vid garageportarna nu. Det blir kanonbra! Nu är han ute och finjusterar lite och ser så att allt ser bra ut.


Jag kommer att bege mig till tvättstugan för att plocka med lite tvätt.


Förresten, jag har läst mig fram till en mycket bra metod för att lindra sammandragningar, nämligen att ställa sig på alla fyra på golvet. Det funkar kanonbra. Sammandragningen ger med sig ganska så snabbt och det känns mycket mycket skönare. Häftigt att en sån lätt åtgärd kan kännas såå skön.

Av Louise Bertilsson - 22 april 2011 19:00

Har varit hos mamma och pappa idag. Min farmor, farfar och brorsa var också där. Trevligt trevligt. Det enda trista var att brorsans sambo jobbade, men vi får ses en annan dag istället...


Jag och Anders tog en liten promenad i solen i mitt gamla kvarter, i kvarteret där jag växte upp - där jag tillbringade min barndom. Det väcker många minnen till liv av att tänka på hur det såg ut då och vad som har förändrats. Vi gick även i skogen där vi brukade leka som barn. Vi såg bland annat "spökhuset" som alla barnen var rädda för... hehe...


Nu på kvällen har jag och Anders myst och ätit påskmat bara vi två. Riktigt gott!


Anders är ute och går nu, men jag känner att det blir för mycket för min bebismage att gå en gång till idag. Så jag hoppas på fint väder imorn också så att vi kan gå då.


Önskar er alla en riktigt GLAD PÅSK!!


Av Louise Bertilsson - 21 april 2011 08:32

Anders gick upp 6, och jag var faktiskt inte långt efter. Gjorde tuppen sällskap idag med andra ord. Och nej, det var inte för att göra sig klar och åka till Blåkulla (för visst är det idag man brukar åka?), utan det var för att snickaren skulle komma kl 7 å börja jobba. Nu är de i full gång där nere och grejar och donar med det sista finliret. Det ska bland annat gjutas in en stålkant så att garagedörrarna har nåt att "slå" emot när de är stängda. Det blir nog kanonbra när det är klart. Det ska bli riktigt kul att inreda garaget på nytt sen när allt är färdigt. Det ska struktureras lite mer med bland annat fler hyllor. Ordning och reda ska det vara.


Apropå Blåkulla så struntar jag i det i år. Jag känner att det blir problem att sitta på kvasten så länge med prinsessmagen ivägen... så om ni saknar mig när ni kommer fram så vet ni vart jag har tagit vägen. Jag är kvar på fast mark och äter chokladägg!! Hehe!! =)


Men. OM du gärna vill att jag ska med så får jag kanske lifta med dig? Men då vill jag isåfall bli garanterad att sitta skönt på kvasten, och så behöver jag nog rasta lite under den långa färden (och helst ha tillgång till toalett också), tack =)


Av Louise Bertilsson - 20 april 2011 20:02

Har gosat och myst med bebis idag. Igen. Tänk att det är såå härligt och avslappnande att hålla en sovande bebis i famnen!! Och snart är det våran tur på riktigt, med våran bebis, våran prinsessa. Längtar!!


Våran nya ytterdörr har förresten fått en tvilling nu, nämligen en ny garageport/slagport i precis samma stil. Så nu sitter de på plats och vi är jättenöjda med resultatet!! =)

Av Louise Bertilsson - 19 april 2011 20:55

Våran bruna gamla ytterdörr fick tjänstgöra sin sista dag idag innan tigersågen tog vid och bokstavligt talat sågade itu och ner den.


En ny, fräsch, vit och riktigt snygg ytterdörr har tagit över och jag måste säga att jag är fruktansvärt nöjd med resultatet!! Trodde inte att man kunde bli så glad över en ny ytterdörr, men det blev jag.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards