Loja har ordet!

Alla inlägg under april 2011

Av Louise Bertilsson - 19 april 2011 20:15

Kom på att jag har glömt berätta att jag och Anders av en slump lyckades lösa mysteriet med den försvunna radiokanalen.


Vi har länge varit irriterade på att de bara sänder en och samma kanal på alla frekvenser. Nån rockkanal som vi inte alls var intresserade av att lyssna på.


Men så av en slump så rattade vi längre än vad vi brukar och kom på 88.3 och där var den kanalen vi letade efter. Mix megapol. Så nu kan radion få göra oss sällskap i vardagen igen.

Av Louise Bertilsson - 19 april 2011 11:10

Idag pappa är det din dag. 19:e april är din dag, bara din dag. Och det uppmärksammas med massa grattiskramar och ett eget blogginlägg (jag vet att du inte brukar läsa, men mamma kanske kan tipsa dig om att läsa just idag).


Grattis på födelsedagen världens bästa pappa!


Puss å kaaam å gattis!! =)


Av Louise Bertilsson - 18 april 2011 17:02

Det är härligt när Anders har påsklov och är hemma med mig på dagarna. Inte ensamt alls även fast han håller på med projekt garageport just för tillfället. Och ännu mer uppskattat blir hans lov sen när prinsessan är hos oss, då vi kan vara hemma hela familjen och mysa. Och det börjar ju ganska bra med den varan, nämligen sommarlov ganska direkt när hon föds! =)


Nu ska jag gå ut och se hur det går för arbetarna där ute.

Av Louise Bertilsson - 18 april 2011 15:06

Värsta oväsendet hemma hos oss idag. Det är nämligen så att i skrivandets stund så bilas sopskåpet bort från garaget för att möjliggöra flytt av garageport. Och tro mig, det låter fruktansvärt illa när de bilar!! Har setat ute och tittat på för tro det eller ej så låter det mindre ute än inne (+ att nån lär ju fotografera). Inne känns det som att hela huset håller på å bullrar sönder... Men nu var jag tvungen att gå in, bidde fikasugen.

Av Louise Bertilsson - 17 april 2011 15:13

Jag och Anders har varit ute och grejat en hel del idag. När solen skiner är det bäst att passa på. Anders har rensat ut ur garaget vid porten. Och så har vi ställt fram utemöblerna både på balkongen och på altanen + att torkvindan åkte fram. Förra året var inte ens torkvindan framme över huvud taget eftersom dräneringsarbetet inte var klart. Och när det var klart var det bara jord och damm överallt så det kändes inte så fräscht att hänga ut ren tvätt (fast vi hade ju fortfarande balkongen att hänga ut på, och det må du tro att vi gjorde). Men i år så tar vi nya tag med att hänga ut även lite större saker på torkvindan. Perfekt nu när vi har gräs igen! =)


Vi har även gått runt tillsammans på gården och kollat på och pratat om sommarens uteprojekt. Kul!! Inte såå himla stora projekt egentligen, men det kommer ändå bli väldigt stor skillnad när det är klart. Det kommer göra sitt till för trädgården om man säger så. Det är ju, som jag tidigare skrivit, detaljerna som gör helheten. Kanoners tror jag att det kommer bli!


Sen efter lunchen tog vi en promenad i den härliga vårvärmen. 17 grader varmt är inte fy skam... =)

Av Louise Bertilsson - 17 april 2011 09:33

Här kommer ett par bilder från gårdagen på bebismagen. Sista dagen på vecka 35 nu (eller vecka 34+6 för att vara noga).


Här är vi - prinsessan och jag:

    

Av Louise Bertilsson - 16 april 2011 20:35

Har varit till Grängesberg idag och luktat på och hållit i färsk bebis! Åhhh vad ljuvligt!! Bebisen somnade så sött i Anders famn. Myys!


Sen bar det av till Anders mormor och morfar. Pizza, promenad och mycket prat. Trevligt! =)


Nu blir det choklad och film. Uppdaterar mer imorn. Då kommer även bild på magen.

Av Louise Bertilsson - 15 april 2011 11:26

Nu har jag påskpyntat färdigt. Inte alls mycket, men det räcker tycker jag.

Så här bidde det:

 

Sen har jag även gjort ett påskris-arrangemang ute, men det finns det ingen bild på. Kan säga att den liknar den på bordet, fast i ett större format.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards