Loja har ordet!

Alla inlägg den 6 juli 2012

Av Louise Bertilsson - 6 juli 2012 19:02

Det blev en lite enformig kvällspromenad på gården för min del. Jag rastade nämligen gräsklipparen, så nu är det fint igen. Skulle egentligen behöva rasta trimmern också, men det får bli en annan dag. 


Anders och Ida tog en liten promenad med vagnen istället, sen gjorde de en liten anhalt i lekparken. 


Nu ska vi bänka oss i soffan och se på film, äta gott och bara vara. Det förtjänar vi efter en hel dag ute. Vi har varit ute i princip hela dagen. Det har varit perfekt grejar-väder, inte för varmt utan alldeles perfekt. Lagom.


Idag är den dagen jag tror att många har längtat efter. Vet att det är mååånga som går på semester just idag, och jag kan inte göra annat än önska er alla en superbra semester! 


Nej, soffan var det. 

Av Louise Bertilsson - 6 juli 2012 13:03

Ibland är det väl en himla tur att man inte är för snål, att man tar sitt förnuft till fånga och anlitar experthjälp. Man ska förstås spara pengarna och göra det man kan själv, men ibland måste man inse sina begränsningar och förstå att det är vettigare att spara MASSA tid än att spara lite pengar.


Det jag pratar om är plåtis som var här idag och satte plåt på frigge. Inte en chans att Anders hade klarat det, dels pga tekniken och dels pga alla verktyg som man isåfall varit tvungen att köpa för en enda gång. Nej, beslutet att ta in plåtis för plåtjobbet var helt rätt! 


 

Anders har först satt en liten list upptill så att plåten kan skruvas i nåt. Sen var det dags att måla. Snyggt! =)



 

Och ännu snyggare blev det nu när sargen är målad och har fått på plåt. Plåtis gjorde ett bra jobb, snyggt blev det! 


Vi är med andra ord nöjda! =) Nu är det bara resten kvar, men det tar sig även där kan jag lova. 


Det går även framåt med mitt projekt, det börjar till och med sjunga på sista versen så inom kort kommer en liten redovsisning med bilder. Nyfikna, eller??

Av Louise Bertilsson - 6 juli 2012 07:15

Fick se en skymt av det jag tror är Idas åttonde tand. Det är kompisen till den sjunde om jag ser rätt. Det ser nämligen ut som att den sitter på samma ställe i munnen, fast på andra sidan.


Bra att hon får lite kindtänder så hon kan tugga bättre, det ser lite kämpigt ut ibland när hon försöker tugga med framtänderna. Jag var tvungen att prova, och ja, det är ganska trixigt att få till det. 


Apropå tänder, mjölktänder, så har jag inte tappat alla mina än. 2 stycken är kvar. Det fick jag reda på för bara några år sedan när jag var hos tandläkaren och de sa nåt i stil med att "du kanske vill veta att...." och så sa han det. Det är fjärde tanden på nedre raden på båda sidorna som envist håller sig kvar. Och så hoppas jag att det förblir för det finns nämligen inga tänder under som kan ersätta... Jag har sett röntgenplåtarna och jag kan konstatera att det syns tydligt att jag kommer bli tandlös om jag tappar de där två mjölktänderna som är kvar. Håller alla tummar jag har för att de får stanna kvar! 


Bidde visst ett litet sidospår där, men jag höll mig iallafall till ämnet tänder. Hur som helst; ville bara säga att Idas tänder har börjat föröka sig i lilla munnen =)

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards