Loja har ordet!

Alla inlägg den 26 juli 2012

Av Louise Bertilsson - 26 juli 2012 20:51

Började dagen med att riva ur sängarna och slänga i tvättmaskinen.

Sen bar det iväg på en liten joggingtur/springtur på morgonkvisten. Träningspasset avslutades med upphopp i trapp (eller vad det heter), armhävningar och plankan. Och förstås en välbehövlig dusch!


Skönt att ha avklarat allt det där när klockan bara var 8.30 Dagen hade många timmar kvar och mer att ge med andra ord.


Anders och Ida tog en promenad på förmiddagen, men jag stannade hemma och målade brädorna till det som skulle bli knutar på frigge. När de hade torkat senare på eftermiddagen monterades de, frigger blir mer och mer komplett för varje skruv som sätts i. 


Ida fullkomligt älskar att leka i sandlådan, så där har hon tillbringat stora delar av eftermiddagen. Eftersom Ida är jätteduktig på att leka själv i sanden så passade jag på att hämta min bok och läsa lite där jag satt vid sidan om och kikade. Det finns bara en nackdel med sandlådan; och det är att det blir så fruktansvärt skitigt. Ida är alltid fullkomligt FULL av sand när hon lekt, och det blir sand överallt. Men å andra sidan syns det att hon haft kul! =)


Vi fick förresten besök på eftermiddagen också. Jörgen och övningskörar-Lotta kom förbi. Jörgen frågade Ida vad hon ville göra, och du kanske kan gissa att svaret blev "ging ging". Hihi =)


Sängkläderna som hängdes på tork ute blev förstås torra och kunde läggas i igen. Det doftar ju såå gott av utetorkad tvätt så det passar vi på att göra medans det är bra torkväder.  


Anders har även målat det som kommer att bli frigges takfot idag. Och tvättmaskinen har jobbat en gång till, den här gången med duschdraperierna som man tyvärr oftast glömmer bort i tvätt-hysterin. Men nu fick de sig en omgång iallafall.


Man hinner med mycket när man går upp tidigt på morgonen. Skönt med långa förmiddagar!

Av Louise Bertilsson - 26 juli 2012 07:45
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards