Loja har ordet!

Alla inlägg den 18 juli 2012

Av Louise Bertilsson - 18 juli 2012 21:20

Det var inte bara på Kupolen i Borlänge det varit rökutveckling idag. Även i våran micro var drabbad. Vi skulle tina  och då började det ryka. Anders drog snabbt ur kontakten och bar ut micron på altan. Sen provade han värma vatten, men då började det ryka igen. Så good bye micron, nu har du gjort ditt sista arbetspass hos oss. Ogillar oförutsedda utgifter, men ibland har man inget val. Vi lär alltså köpa en ny micro helt hux flux. Och ja, självklart hade det kunnat vara en mycket större oväntad utgift, men det är tråkigt hur liten den än är. 


Åska och spöregn har det varit idag. Rejält med smällar och regn. Igen kanske man ska säga. Det börjar bli mer regel än undantag att det regnar. Den här sommaren verkar regna bort. Jag hoppas på en varm och solig sensommar och höst när jag jobbar. Då känns den mörka perioden på året inte lika mörk och lång. Så det håller jag verkligen tummarna för. 


Satt ute på altan på eftermiddagen och läste när Ida sov. Det är bäst att passa på medans man inte fryser alltför mycket, hihi. Där jag satt var det soligt och skönt, när jag kollade till höger var himlen svart, och likaså när jag kollade åt andra hållet. Det tog inte alls lång tid innan det började åska. Såg dock ingen blixt, men mullret hördes bra. Det tog inte heller så lång tid innan hela himlen kolsvart och himlen öppade sig. Mysigt, men som sagt; inte varje dag! 


Nu är det tandborstning sen ska jag krypa ner i sängen och läsa lite innan det är dags att blunda.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards