Loja har ordet!

Alla inlägg under maj 2009

Av Louise Bertilsson - 16 maj 2009 20:26

Fullt upp hela dagen har det varit idag.


På förmiddagen satte vi upp de sista listerna, så nu är allt klart. Alla dörrfoder, taklister och golvlister är uppsatta nu och det blev kanonbra!


Eftermiddagen ägnade vi åt att först kolla vad Bergslagsmässan vid björnidet var för nåt. Kollade på 2 uppträdanden, först Ludvika minicirkus och sen La Danzers. Jättebra!


Hem å fikade, sen till Ludvika för att köpa "mossa Gti" på Coop bygg. Nu kanske vi blir av med lite mossa och får en gräsmatta istället =)


Vi hann också hem till Anders föräldrar så att Anders kunde få håret klippt. Det växer ju som ogräs hans hår så det lär klippas med jämna mellanrum - ofta!


Och till sist bar det av till mamma och pappa för att äta mat. Hemmagjord pizza, tänk att du fick som du ville gubben!

När vi skulle sätta oss i bilen och åka hem hörde vi grannarna till mamma och pappa ropa på oss. Så vi blev kvar vid dem en stund och pratade. Tänk att det har gått 1 helt år sen vi träffades sist! Det är ju egentligen skandal!


Nu blir det filmtime sen natti natti.

Av Louise Bertilsson - 15 maj 2009 16:36

Tänk att det ska vara så himla svårt att hitta bra och snygga gardiner.

Jag vill ha en ljus, enkel, snygg och inte för dyr kappa att ha i köket. Eller rättare sagt 2 kappor eftersom det är 2 fönster. Men det verkar vara omöjligt att hitta nåt jag vill ha.. Undrar vart jag ska leta härnest då?

Av Louise Bertilsson - 15 maj 2009 15:33

Idag har listgubbarna varit hemma hos oss och satt upp taklister. De är inte riktigt klara än, men snart så...

Och jag måste meddela att det blir kanonsnyggt även detta!


Jag och Anders ska strax ge oss på att sätta upp ett till dörrfoder så att vi blir klara med allt i helgen. Det är planen iallafall, sen så vet man ju inte vad tiden har för överraskningar att komma med.

Av Louise Bertilsson - 15 maj 2009 08:14

Nu ska vi börja våran sista planering för den här terminen.


Ha en bra dag!

Av Louise Bertilsson - 14 maj 2009 19:41

Idag är det förskolans dag, och det har vi på Skogsgläntan valt att "fira" med att ha fixarkväll där alla barn och föräldrar var ibjudna på en fixarkväll.

Det innebär att föräldrarna hjälper oss att fixa olika grejer på dagisgården, bland annat bygga olika grejer, röja i skogen, kratta gräs, måla hagar och sånt på asfalten, olja in trämöbler, sopa gångar, rensa i förråd och bland leksaker etc etc etc.


Och så blir det korv med bröd, och saft/kaffe och bulle som tack.


Det blev mycket gjort trots att det inte var så många som kom.

Jag vet inte varför, men av nån anledning har föräldrarna på våran avdelning inte sett lappen med information om kvällen trots att den är STOR och tydlig mitt framför ögonen när de kommer in genom dörren. Även om man inte hade lust/tid/ork att komma så kan man väl säga det så att vi vet, speciellt viktigt är det ju att veta när det bjuds på nåt att äta.

Stort tack till er som kom iallafall, det betyder mycket med ert engagemang!


Nu har jag precis duschat, är trött efter att ha brottats med buskar, jord, sly och annat smått och gott i ett par timmar.


Så nu ikväll blir det att göra ingenting. Ska kolla på vad de japanska tokarna hittar på för nåt ikväll till svenskarna som är med och tävlar i programmet "Hjälp, jag är med i en japansk tv-show".

Av Louise Bertilsson - 13 maj 2009 21:41

Tänk att ett tv-program kan framkalla så starka känslor, som om det gällde mig personligen. Det känns som att man ÄR där det händer.


Det jag tänker på är en episod som nyss var i sjukhusserien Greys anatomy på kanal 5. Det var en pappa som låg bredvid sin 6-åriga dotter i sjukhussängen och pratade lugnande och fint med henne tills hon dog. Tänk att man kan ha viljan att själv kunna bestämma när man ska ge upp, för det var precis vad tjejen gjorde. Hon kände sig trygg i sin pappas armar och valde att somna in.

Jättefint, men ändå oerhört sorligt!!!


Det väcker många minnen...

Av Louise Bertilsson - 13 maj 2009 19:35

Det blev som jag befarade, jag somnade nämligen och sov ca 25 minuter i soffan när jag i själva verket hade tänkt läsa.. tänk att det ska vara så svårt att hålla de där ögonen öppna. Hmm. Det blir inte alltid som man tänkt sig här i livet. Det är bara att acceptera. Det är emot naturlagarna att kämpa emot när man drabbas av akut trötthet =)


Jodu farmor, jag kan säga både bu, bä och mu!!

Av Louise Bertilsson - 13 maj 2009 15:40

Nyss hemkommen från jobbet, blev lite längre arbetsdag än vanligt eftersom en på avdelningen är sjuk. Var tvungen att stanna över mellis också för att hjälpa till eftersom vi har så mycket små barn.


Nu ska jag lata mig i soffan och läsa. Får väl se om ögonen bestämmer sig för att blunda en liten stund, kan varken säga bu eller bä.. det visar sig snart.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards