Loja har ordet!

Alla inlägg den 26 juni 2012

Av Louise Bertilsson - 26 juni 2012 13:24

Idag mår Ida mycket bättre. Det syns på hela henne. När hon vaknar och man möts av stora blåa ögon och ett jättesmile bakom tuttis så vet man att hon börjar komma tillbaka till sig själv igen. Våran glada lilla tjej.


Jag skulle nog kunna säga att idag är den där extradagen man bör ha när man varit sjuk. En dag för vila och för att kunna ta igen sig och bli sig själv igen. Det behöver man, oavsett om man är liten eller stor. Det tar på krafterna att vara sjuk, även fast man vilar mycket under tiden. Så den här extradagen är inte så tokig när allt kommer omkring. 


Anders åkte till Hedins för att köpa lite virke till frigges sarg. Japp, det ska bli en liten sarg även på frigge - precis som det är på huset. Matchning! =) Och när Anders ändå är i Ludvika passar han på att veckohandla. 


Ida sover. Och jag tänkte sätta mig ute på altan och läsa. Men jag fick ändra mina planer eftersom det kom en störtskur... Vädret är inte alltid på rätt sida tyvärr. 


Apropå regn så måste jag bara berätta om i söndags kväll när jag klippte gräset så var Anders och Ida ute på en liten prommis. Precis när jag hade klippt klart, det var verkligen precis på sekunden, så öppnade sig himlen och regnet bokstavligt talat hälldes ur molnen. Efter en liten stund kommer Anders springandes med vagnen med en sovande Ida i. Blött var det, men inte åt Ida för hon sov då så sött fortfarande trots smattrande regn mot sufletten. Men Anders var inte så glad över att få en ofrivillig dusch. Stora stora droppar var det. Obehagligt när man överraskas av ett sånt regnoväder.

Tur att han skulle hem iallafall, det är värre när man är på väg bort och man blir plaskblöt. Hemma finns ju alltid torra kläder att byta till. Och tur att han inte var jättelångt hemifrån också. Tur i oturen kan man väl säga.  

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards