Loja har ordet!

Alla inlägg under februari 2011

Av Louise Bertilsson - 26 februari 2011 12:51

Har tagit tag i vårens blomprojekt inomhus, nämligen att plantera om de små liven.


Det blir såå fint och jag tycker faktiskt att det är riktigt kul!!


Vad dock tvungen att sluta när både jorden och krukorna tog slut. Blir med andra ord att inhandla nytt innan projektet kan fortsätta.

Av Louise Bertilsson - 26 februari 2011 09:39

Våran vigselannons var med i tidningen idag! =) 


Blev förvånad över hur smidigt det var att sätta in den faktiskt. Det var annat än förr när det skulle skickas pengar och en bild (+ ett frankerat kuvert om man ville ha tillbaka bilden) i ett kuvert till redaktionen. Nu sköts allt via internet och det är tusen gånger smidigare! Snabbt går det också.


Tänkte visa er webannonsen här, men jag kan inte hitta den... återkommer under dagen när jag förhoppningsvis har hittat den.


Annonsen i tidningen blev väldigt bra iallafall så vi är nöjda. Nu gäller det bara att webannonsen kommer upp också så blir vi ännu nöjdare...

Av Louise Bertilsson - 25 februari 2011 15:59

Beställde lite blandade bilder i onsdags eftermiddag från fuji på internet.

Idag när jag hämtade posten fanns bilderna där i postlådan. Trodde först inte mina ögon... men det var sant. Det kan man kalla SNABB leverans tycker jag! Vet att vi varit nöjda med det företaget förut, och än en gång har de visat att de är värda varenda krona det kostar att framkalla!! =)

Av Louise Bertilsson - 24 februari 2011 17:19

Pussel är bra tidsfördriv - och dessutom väldigt roligt när man hittar ett man gillar!


Är inne och samlar energi idag och låter magen komma i form igen. Tycker själv att jag har varit duktig på att äta så det har verkligen hänt grejer, och snabbt också får jag lov att säga.


Men det märks att jag har mindre energi än vanligt, för direkt när jag höjer hastigheten här hemma så tar det emot och blir jobbigt. Det gäller att ta det lugnt tills kroppen återhämtat sig helt. Och då är pussel väldigt bra! Har lagt ett 500-bitars pussel idag. Perfekt antal bitar tycker jag (speciellt när det föreställer något annat än landskap eller nåt annat enfärgat... för då är det tråkigt - det ska vara hyfsat lätt att urskilja vart bitarna ska sitta, det är då det blir roligt!)


Nu ska det skalas potatis och kokas fisk - snäll mat mot magen.

Av Louise Bertilsson - 23 februari 2011 19:13

Jo tack, det börjar ordna upp sig nu känns det som. Igår började jag så sakterliga äta lite annat än bara vatten. Och idag har det gått riktigt bra faktiskt. Än så länge är det fortfarande små tuggor/portioner under lååång tid för att inte magen ska få en chock. Och det funkar. Men vattnet är min stadiga kompanjon fortfarande. Hela tiden när jag rör mig i huset så har jag min trogne följeslagare med mig: vattenglaset.. för dricka är det allra viktigaste vid magsjuka (och all annan sjukdom i och för sig, men speciellt vid magsjuka när man förlorar mycket vätska)!!  


För er som inte vet så drabbades jag av nån slags magsjuka (troligtvis vinterkräksjukan) i lördags, vilket var den sämsta tajmingen man kunde ha eftersom det var våran bröllopsdag. Men men, man får ju se det positivt: jag klarade mig i kyrkan iallafall! Men bröllopstårtan hann jag tyvärr aldrig smaka =(

Men min gulliga man har fryst in en stor bit till mig som jag ska få sen när jag blir frisk så jag inte blir helt utan livets viktigaste tårta!

Av Louise Bertilsson - 22 februari 2011 19:46

Nu har jag haft en rejäl brottningsmatch med min beslutsångest. Frustration över att inte kunna välja, men efter mycket om och men så har jag kommit fram till hur det ska bli och vilka kort jag tänker välja.


Trist att ingen hjälpte mig som jag bad om... men men, fick telefonhjälp av mamma samt hjälp av Anders (förstås)! Så nu tror jag att jag har kommit fram till ett beslut som känns bra. Även fast många bilder är jättefina, och att man kan tänka sig många bilder som förstoring så är det ändå inte förrän man känner den där rätta känslan som det känns som rätt beslut. Jag måste känna för att kunna besluta nåt rätt. Och det är inte alltid så lätt att trolla fram den där känslan.. Därav frustration och tårar (säkerligen blandad med ett par graviditetshormoner också). Hellre vela och fundera ett tag extra än att förhasta sig. Nu känns det bra.

Av Louise Bertilsson - 22 februari 2011 09:00

Gör inget annat än tittar på bröllopskorten känns det som. Njuter av att få uppleva den underbara dagen om och om igen OCH samtidigt så försöker jag välja bild till försoring, men det går bara inte... det finns jättemånga fina, och hur jag än gör så blir jag inte nöjd. Dumma beslutsångest... Jag blir tokig snart!


Så... vilken tycker du är finast av de som ligger på bloggen, vilken skulle passa bäst som färgförstoring? (räkna även med den jag har i profilbilden längst upp till höger som ett förslag).

Av Louise Bertilsson - 21 februari 2011 12:16

Måste bara visa texten på ena psalmen vi valde att ha i kyrkan. Gillar den jättemycket och den känns verkligen som att den sjungs till varann.

Jag tycker att den är helt underbart vacker!


Läs och njut!


Du vet väl om att du är värdefull


Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du


Det finns alltför många som vill tala om
Att du bör vara si och så
Gud Fader själv, han accepterar dej ändå
Och det kan du lita på


Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du


Du passar in i själva skapelsen
Det finns en uppgift just för dej
Men du är fri att göra vad du vill med den
Säga ja eller nej


Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards