Loja har ordet!

Alla inlägg under februari 2011

Av Louise Bertilsson - 5 februari 2011 13:12

Nemen. Vad hände egentligen? En morgon utan att jag behövde spy... Konstigt. Efter att ha spytt varje morgon (med några få undantag) i 20 veckor så känns det jättekonstigt att inte behöva göra det idag. Och igår spydde jag bara lite lite.

Det kanske är på väg att vända? Även fast det har blivit en del av mina morgonrutiner så skulle det kännas bra att få äta frukost tillsammans med Anders istället för inne på toaletten. Men man ska inte ropa hej för högt innan det har varit flera mornar utan spyor... men kanske så...

Av Louise Bertilsson - 3 februari 2011 17:33

Idag var det en sån där dag där man helst skulle ha haft skridskor på fötterna. Vi var ute med barnen en stund på förmiddagen, men pga halkan så gick vi in mycket tidigare än vad vi brukar. Men lite luft på näsan fick vi iallafall. Skönt. Fick order från min ena jobbarkompis att stanna inne, men jag ville ut en liten stund. Okej då sa hon, men då får du hålla dig på snön så du inte ramlar.


Meningen var att jag skulle cykla till jobbet idag (bilen skulle Anders ha), men det fick jag inte för Anders . Fick istället skjuts av en jobbarkompis. Jag erbjöd mig att gå nerför backen och ställa mig vid vägen och vänta på henne så hon skulle slippa åka upp på berget, men nej. Det gick hon inte med på pga halkrisken.


Tack alla för omtänksamheten ni visar mig och min mage! Det värmer verkligen att ni bryr er om ska ni veta =)


Anders hämtade mig efter jobbet. När vi rullade in på garageuppfarten sa han att mascaran han köpte till mig idag ligger i handskfacket. Jag öppnar och gissa vad det första jag ser är?! Jo, inte mindre än 4 pingvinstänger (och en mascara förstås)!! Pingvinstänger tillhör nämligen en av mina favvosar just nu. Tack gubben för att du tänker på mig!! Det är kärlek det!

Av Louise Bertilsson - 2 februari 2011 16:08

Det är inte alltid kul att sluta tidigt från jobbet inte. Har tråkigt. Långtråkigt. Vet inte vad jag ska hitta på. Tvätten är redan bortplockad och jag har ingen motivation eller lust till att göra nåt egentligen. Och det är tråkigt det också.


Och inte vet jag vad vi ska äta för mat ikväll heller... bara elände idag.. nej då, så illa är det inte, men det är inte kul när det är tråkigt och menyn gapar tom.. igen.


Tur att internet och facebook finns så att man kan slå ihjäl lite tid med sina vänner. Tjåla lite på chatten är inte det sämsta när man har tråkigt... =)

Av Louise Bertilsson - 2 februari 2011 14:22

Börjar få en föraning om våren redan. Vårkänslor. Solen skiner från en klarblå himmel, det är plusgrader ute och snön börjar smälta. Kan det vara vår på gång månne, eller är det bara lurendrejeri?

Av Louise Bertilsson - 2 februari 2011 14:19

Tänk vad glad man kan bli åt att hitta en skvätt grädde i kylen. Hittade den nämligen igår kväll och tänkte genast att den måste jag bara använda imorn. Och gissa till vad.... Jo precis, inget indre än en semla!


Så nu har jag precis knåpat ihop en smarrig semla som jag ska äta till fika om en liten stund. Man får leta länge efter något som är godare än just hemgjord semla!!

Av Louise Bertilsson - 1 februari 2011 19:31

Till Ludvika idag efter jobbet. Handling på Willys stod på schemat, men även att gå till Länsförsäkringar för att köpa en ny brandvarnare. Våran ena hade nämligen batterierna gett upp i, och det skulle kosta lika mycket att köpa tre nya specialbatteier som att köpa en ny brandvarnare med vanliga batterier. Valet var inte så svårt. Nu är den till och med monterad och provkörd (dock bara på testknappen, ej med riktig rök... hehe).


Nu blir det en dusch, sen tv. Bygglov och Sofias änglar. Bara byggprogram idag.

Av Louise Bertilsson - 1 februari 2011 12:30

Bidde inget inlägg igår av nån anledning. Men nu skriver jag ett litet inlägg istället. Sitter på jobbet och har rast. Lugnt och skönt.


Det blir nog inte intressantare än så... men nu har ni iallafall fått ett livstecken från mig.


Prinsessan gör sig också påmind med jämna mellanrum. Det är ett lugnande tecken att få känna hennes närvaro =)

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards