Loja har ordet!

Alla inlägg under februari 2011

Av Louise Bertilsson - 21 februari 2011 08:53

Min dröm har gått i uppfyllelse!

Jag har länge sagt att jag vill gifta mig när jag är gravid, och så blev det! =)

I lördags gifte vi oss nämligen i Norrbärke kyrka här i Smedjebacken.

Jag är alltså inte fröken Jansson längre, utan FRU Bertilsson!

 

Lycklig!


Vi har pratat länge om giftemål, men vi började prata om det på allvar i mellandagarna 2010. Och i början av januari åkte vi till Kerstis brudklänningar i Morgårdshammar för att se om det fanns nån brudklänning att hyra som över huvudtaget passade mig och bebismagen. Det gjorde det! Så dagen efter bokade jag kyrka och församlingshemmet, och sen har planeringen bara rullat på - musik i kyrkan (psalmer + in-och utgångsmarch), träning med prästen, brudbukett, ring, tårta, smörgåstårta, kaffe + dricka, Anders kläder, skor, smink, frisyr, fotograf, inbjudningskort etc.


Och i lördags var det dagen med stort D. Det var nervöst, men samtidigt fruktansvärt förväntansfullt! Bröllop liksom, det händer ju bara en gång i livet. Och det känns ÄNNU mer speciellt nu när vi väntar bebis. Att bli en riktig familj med samma efternamn betyder jättemycket för oss.


Vi kom till kyrkan lite innan själva vigseln för att kunna ta lite bilder. Jag tror att det gjorde att vi inte kände oss lika nervösa som om vi hade kommit precis i tid och skulle göra entré direkt. Men när gästerna började droppa in i kyrkan blev man ju ändå nervös. Naturligt i och för sig med tanke på vilken speciell dag det var!


Delar med mig av lite bilder från bröllopsdagen (tror att de flesta kommer i rätt ordning, men det kan hända att det har skett nån rokad i ordningsföljden):

  

     

Frisyren är fixad och klar!


Tjeeena bruden!! (Som fotografen var fyndig och sa) 

 

Luktar på blommorna! Haha! =)


          

 

Nu är det på riktigt. Ingång mot prästen. Nervöst som bara den!


    

 

Bröllopskyssen! 


Utgång med vigselbeviset i handen! Vi är nu man och hustru. Familjen Bertilsson!


 

Det var kallt ute, men dagen till ära fick vi stå ut i kylan medans fotoblixtarna haglade.  

Vi skär upp den första tårtbiten tillsammans.

    

  

Bröllopstårtan och brudbuketten.


Hela bröllopet gick i rosa och vitt, vilket vi är väldigt nöjda med!! Är fruktansvärt nöjd med hela arrangemanget - från början till slut (förutom att jag inte mådde nå bra när vi var på församlingshemmet, men det är en annan historia - huvudsaken är ju att det gick bra i kyrkan, och det gjorde det ju verkligen!).


Vill avsluta inlägget med att rikta ett STORT tack till våra fotografer Samuel och Anna, samt till Ulrika som fixade min underbara frisyr!! TACK än en gång!! Det betyder jättemycket att ni ställde upp denna speciella dag!

Av Louise Bertilsson - 20 februari 2011 17:19

Jag vet att det varit tomt på inlägg på ett par dagar, men det får ni faktiskt ha överseende med. Har haft en del att stå i på sistone, + att jag blivit sjuk. Så orken är inte på topp just nu, men jag lovar att det kommer ett riktigt inlägg imorn! Blir hemma från jobbet åtminstone måndag och tisdag så minst ett inlägg ska jag ju kunna fixa.

På återseende!

Av Louise Bertilsson - 17 februari 2011 22:01

Skulle raka benen medans jag ändå duschade. Satte mig i badkaret och försökte raka så gott det gick, var dock inte det lättaste att nå... men efter att ha kämpat lite så gick det hyfsat. Problemet var när jag skulle resa mig upp. Det var sannerligen inte lätt vill jag lova!! Prinsessan var verkligen i vägen just då.. så att raka benen blir bara mer och mer problematiskt.. kanske får säga till Anders att epilera mina ben istället även fast det gör fruktansvärt ont. Men då slipper jag iallafall böja mig och riskera att bli kvar i badkaret... Att epilera benen gör så ont att det inte går att göra det själv (jag kan inte det iallafall, för då fuskar jag bara genom att dra bort benet), men om nån annan gör det kan jag ha fullt fokus på att hålla kvar benet och försöka tänka på nåt annat som gör mindre ont.

Av Louise Bertilsson - 17 februari 2011 17:23

Anders är nere i barnrummet och sätter klart den sista golvlisten. Och den sista ska borras i betongvägg så det låter en hel del här nu kan man säga. Det känns som att hela huset ska borras sönder... men men... fint blir det så det är väl bara att hålla för öronen en liten stund medans det borras. Det är alltså bara den lilla listen kvar, sen är hela barnrummet färdigt! Bara att invänta en tur till Ikea så att vi kan köpa möbler =)

Av Louise Bertilsson - 15 februari 2011 20:29

Idag har det verkligen varit fullt upp, det är egentligen först nu jag kan sätta mig ner och andas ut. Eller rättare sagt: snart dags att lägga sig och sova och njuta. Kommer sova som en stock inatt (det händer i och för sig ganska ofta, men just idag känner jag mig extra trött, mör liksom).


Dagen började tidigt eftersom jag började jobba 06.30 Direkt efter jobbet åkte vi till Ludvika för att handla och uträtta några ärenden.


Hem. Petade i mig nåt att äta för att sedan bege mig på personalmöte 17.30-19.30... Ett ganska givande och trevligt personalmöte tycker jag. Blev faktiskt positivt överraskad om jag ska vara helt ärlig...


Nyss duschat, och nu ska jag peta i mig nåt mer att äta, annars är jag vrålhungrig imorn bitti när jag vaknar. Inte bra. Bäst att göra nåt åt saken.

Av Louise Bertilsson - 14 februari 2011 16:00

14:e februari idag. Alla  -dag.


Vill uppmärksamma dagen med att ge Anders, familjen, släktingarna, vännerna och arbetskamraterna en kram! Och så vill jag (om jag kunde) ge prinsessan många bamsestora kramar. Men det får vänta några månader till... Men jag kan klappa henne och skänka henne EXTRA många tankar på alla  -dag. Det är hon värd!!


Man kan inte få nog med kramar. Tänk vad mycket en kram betyder egentligen - det betyder såå mycket om det kommer från rätt person. En sån liten gest som kan ha så stor innebörd. Häftigt egentligen! =)


Det är förresten 2 år sedan jag började skriva blogg nu. 2 år exakt på dagen. Tänk vad fort tiden går! Det är fortfarande jättekul att skriva och även fast det ibland inte handlar om nåt vettigt så skriver jag ändå.... Det blir lite som när man skrev dagbok när man var yngre, känner liksom det där behovet av att få berätta och skriva av sig lite... och så länge jag känner så så tänker jag fortsätta med det, även om det ibland inte handlar om något speciellt.


Nu ska jag gå å kramas lite med världens bästa som borde komma hem vilken minut som helst!


Kram på er alla "mina" och glöm aldrig att störst av allt är kärleken!

Av Louise Bertilsson - 13 februari 2011 19:07

Nyss kommit hem från att ha tagit en kvällspromenad. Behövde lite luft kände vi efter en dag bland tapetlim, tapeter och allt annat som hör till.


Vi behövde inte gå långt för att finna eländet, det var nämligen en bil som agerade snöhög. En stackars bil som deras ägare hade skottat upp en massa snö på...


Nog har man sett bil-aga många gånger, men det vi såg idag tar nog priset.

Så behandlar man inte en bil, där går gränsen! 

Av Louise Bertilsson - 13 februari 2011 16:46

Här kommer två nya bilder på magen. Dagsfärskt!

Vecka 27 (eller för att vara exakt: vecka 26+0)


Låter bilderna tala för sig själva.


En bild stående.

  


  

Och en bild liggandes.


OBS: tänk bort min drogade blick på det liggande kortet.... det blir så allt som oftast, men det var ju faktiskt magen som var det viktiga och den blev bäst på det här kortet.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards