Loja har ordet!

Alla inlägg under augusti 2011

Av Louise Bertilsson - 6 augusti 2011 18:56
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 6 augusti 2011 15:30

Jagar efter en klippningstd hos nån frisör som inte är FÖR dyr, men det är svårt så här i semestertider. Får prova igen på måndag...


Minklippningsplan är att klippa av en hel del på längden, för som det är nu så är det för långt för att ha håret utsläppt. Det gör riktigt ont när de långa hårstråna fastnar i små bebisknytnävar som reflexmässigt hålls ihop...


Men... lugg eller inte, det är frågan?! Och ska jag fortsätta ha uppklippt (rejält kort uppe på)? Bör jag bleka överhåret som jag hade tidigare? Färga underhåret svart kanske?


Nu har du chansen att säga vad du tycker ;)

Av Louise Bertilsson - 6 augusti 2011 15:19

Anders har gipsat klart det sista i badrummet nu. Han har även varit till Humbo med en massa skräp å bråte från det gamla badrummet. Skönt att slänga bort sk-iten!


Vi har möblerat om på altan för att få bättre plats med barnvagnen. Vi provade oss fram och kom fram till en lösning som känns bra. Nu är det mycket mer utrymme känns det som =)


Annars då? Vi grejar lie..... tvättat, plockat lite med disk och tvätt och lite annat smått och gott, städat toaletten å nu dammsuger Anders. Det är fortfarande rörigt och lortigt här hemma, men det är oundvikligt när man renoverar. Men lite bättre blir det nu.. Vi gör allt för att det ska se hyfsat ut trots vårat badrumsprojekt.

Och så myser vi förstås med Ida!! Det viktigaste uppdraget i vårt liv! =)

Av Louise Bertilsson - 5 augusti 2011 19:04

Jag och Ida flydde neråt på gatan när snickaren som skulle bila bort golvbrunnen i badrummet kom. När det bilas i betong vill man inte vara i närheten kan jag lova, speciellt inte när man har en liten bebis. Så vi flydde.


Bilningen gick bra förutom en liten fadäs... men det är sånt som händer ibland... det blev lite merjobb för Anders, men det var ingen som hade kunnat förutse vad som komma skulle...


Nu du chokladkakan får du passa dig, för nu kommer jag!! Är grymt suuuugen!! =)

Av Louise Bertilsson - 4 augusti 2011 16:40
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 4 augusti 2011 16:28

Har inte uppdaterat på ett par dagar nu, men det har sin naturliga förklaring kan man tycka... det är nämligen så att projekt badrum på övervåningen är i full gång. Det sista rummet i huset ska få sig ett ansiktslyft, ett rejält sådant tycker vi =)


Det är stökigt här hemma, men det får man försöka stå ut med även fast det är ett irritationsmoment... Det är grejer överallt, både inne och ute... på utsidan ser det ut som en soptipp med alla gamla badrumsmöbler, samt kakel och gipsskivor... men men, nånstans måste man ju lägga det i vänta på en Humbo-körning.


  Det gamla badrummet finns inte bland oss mer. Det är utrivet till max!!

Längtar tills även detta rum blir vårt, med vår stil.


   Det är mycket som ska mätas och passas in innan skruvdragaren får göra sitt.... Anders hade hjälp av Samuel i dagarna två för att sätta kortlingar, regla upp samt sätta nytt gips i vårat blivande fina badrum =) De har verkligen jobbat bra!!      


Anna och jag har roat Ida, och skött markservicen så att våra byggarbetare inte har svultit ihjäl.


Tack för sällskapet och hjälpen Anna och Samuel! Ni är verkligen guld värda!!

Av Louise Bertilsson - 1 augusti 2011 20:06

Träningpass alltså.


Jag var inte alls långt hemifrån, bara på gården och kring lekparken här vid oss. Men det räckte för att jag skulle bli riktigt riktigt trött och svettig. Allt hänger ju på VAD man gör, inte VART man gör det...


Jag sprang/joggade... och så gjorde jag armhävningar, situps, stegade upp och ner i trappen, och upphopp (men det funkade inte så bra, måste träna knipövningar lite till först, hehe).


Det var jobbigt kan man säga, speciellt när man  inte är van att springa... antar att jag har träningsvärk att vänta imorn... kanske...??


Annars då, jo... vi har handlat, tvättat, städat lite, bakat, + att vi haft två besök på förmiddagen (en elektriker, och en kompis från gymnasietiden). Vi satt ute på altan och pratade medans våra döttrar (Ida och Frida) satt i våra knän och grejade/sov/åt. Det var en riktigt trevlig förmiddag. Anders var inne och instruerade elektrikern...


Nu är det bara slappa i soffan kvar för den här dagen. Hej svejs!

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards