Loja har ordet!

Direktlänk till inlägg 28 juni 2012

lekrummet

Av Louise Bertilsson - 28 juni 2012 12:47

Vi for till Västerås igår för att göra köpcentrat vid Ikea osäkert. Det var rea i de flesta affärer, vilket uppskattas =) Röda prislappar överallt är aldrig fel. Även på Ikea var det rea. 


Hela bilen var fullproppad på vägen hem, och än en gång fick jag knappt plats. Tog av mig ena skon så att jag skulle kunna sitta mer bekvämt med foten uppe i sätet på ett klurigt sätt typ. Jag satt och kramades med en kartong. Trångt var det. Men man får ha lite kluriga lösningar så blir det oftast bra. Hem kom vi alla 3 iallafall och det var ju huvudsaken även fast Ida och Anders satt kungligt på vardera platser i framsätet. De platserna går det inte att göra så mycket åt, de är ju där de är. Men baksätet kan man ju lasta i samtidigt som det ska få plats nån (läs mig), och det är lite klurigt ibland - speciellt när vi åker på Ikea-shoppingturer. Men men, allt går. 


Väl hemma packade vi ur allt vi hade handlat; förvaringsmöbel med backar, hylla, hyllinsats och en back, två små stolar, fönsterlampa, och lite smått och gott. Och förstås ljus i massor. Ljusrea på Ikea innebär bunkring hos en som brinner för ljus. HAHA, nu var ju jag rolig, eller inte =) Men erkänn att du inte riktigt kunde låta bli att dra lite på smilbanden? ;)


Förvaringsmöblerna och de små stolarna är till lekrummet. Nu ska det göras i ordning så att det passar en liten 1-årings lek. Tror det kommer bli bra. Men... en sak saknas, en sak det verkar vara svårt att få tag på; nämligen en taklampa med Barbapapa på. Nån som vet vart det kan finnas?


Dagen på Erikslunds köpcentrum var lyckad. Gjorde en del fynd även på klädaffärerna, bland annat en jeanskjol och ett par jeansshorts till mig. Även Ida fick lite nytt.


En annan höjdare, enligt Ida, var att provsmaka av mammas mjukglass. Det var supergott tyckte hon! =)

 
 
Ingen bild

mamma mu

28 juni 2012 16:59

Tack för alla ljus!! Det är aldrig rea på ljus när vi är på Ikea. Vi taijmar alltid fel. Men nu har vi ljus några dagar ialla fall. NJAE... liyte längre tror vi....

Louise Bertilsson

28 juni 2012 18:23

Ljus kan man aldrig ha för mycket av mamma =) Tids nog brinner de ju upp, och när man ändå ska köpa sånt som ska brinna så kan man se till att köpa när det är billigt, hihi =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise Bertilsson - 7 januari 2017 10:52


Av Louise Bertilsson - 20 oktober 2016 16:53

Nästa helg blir det vintertid, klockorna ska flyttas. Kände att jag måste börja i god tid... Har redan flyttat klockan från sovrummet till vardagsrummet och klockan från vardagsrummet till badrummet. Svårast var mikroklockan. Nu är hela mikron i sov...

ego

Av Louise Bertilsson - 8 augusti 2016 19:49


före och efter

Av Louise Bertilsson - 30 juli 2016 19:59

Jag har bestämt mig. Jag kommer att lägga upp nån bildbomb ibland, men mer än så blir det nog inte just nu. Känner inte för att skriva, så ni får nöja er med lite bilder. Men en vacker dag kanske jag kommer tillbaka om det är nån som vill läsa mina o...

Av Louise Bertilsson - 20 juli 2016 12:57

För att jag måste.. Bara därför. Jag är snart 32 år och jag inser att jag fortfarande har så många obesvarade frågor. Jag har till exempel aldrig fått reda på ifall Sarah kom till hörnet vid 7-eleven eller hur man tar den blå vägen hem... va...

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards