Loja har ordet!

Alla inlägg under februari 2014

Av Louise Bertilsson - 9 februari 2014 12:45

Efter maten brukar det vara dags för Måns att äta mat. Då brukar jag sätta igång en film på TV:n så att Ida får varva ner lite efter maten också. 


Men det där med att sitta still är ju inte alltid så lätt... 


 


Här sitter hon längst ut på soffkanten. Det ser inte så bekvämt ut precis, men hon satt så ganska länge faktiskt innan hon förflyttade sig till nästa ställe....


 


Och så ligga en stund på golvet... 


För att sen sätta sig i soffan igen.. Eller lägga sig i soffan. Och landa på golvet igen. Eller hämta en bumbo och sätta sig i, eller Bobby-car. Variation är tydligen det som gäller. Men ibland blir man förvånad över hur länge hon kan vara still på samma stället =) Men oftast hinner hon med många olika ställningar och platser innan Måns har ätit klart vill jag lova. 

Av Louise Bertilsson - 8 februari 2014 18:50

Ibland kan man bara inte stå emot ett bra erbjudande. Idag var en sån dag. 


Halva priset, och sen ta 2 betala för 1. 


 


Jag kunde liksom inte låta bli när de här 2 bara kostade 25 kr! 


Nu har jag skumtomtar så att det räcker ett tag framöver, hehe =)



Av Louise Bertilsson - 8 februari 2014 13:05

På förmiddagen hade vi ett bak-race. Vi hade en del smör som hade gått ut i datum så vi gjorde en citronkaka, en kladdkaka med jordnötter och de här havrekakorna;

Smöret räckte precis till de här tre, så vi klarade ta-slut-på-smöret-uppdraget!

Av Louise Bertilsson - 7 februari 2014 20:45

Just nu längtar jag bara efter att få prata med dig! 


Tänk att man kan längta så efter ett telefonsamtal =)

Av Louise Bertilsson - 7 februari 2014 00:15

Måns äter, och klockan har slagit över midnatt till den 7:e.


Då får jag skicka iväg ett tidigt grattis! För idag hurrar vi massor för min kompis Inger som fyller år! Jämna antal år till och med. Många grattiskramar från mig och mina 3 följeslagare :-)

Hoppas att du får en jättebra 30-årsdag!!

Av Louise Bertilsson - 6 februari 2014 14:45

Peppar peppar. 3 av 4 i familjen är förkylda. Den enda som har klarat sig (hittills) är jag. Ida börjar iallafall repa sig från en dunderförkylning, Anders är förkyld och ont i halsen och Måns börjar också känna av lilla näsan (täppt). 


Tyvärr så brukar man ju inte klara sig, utan jag åker väl på det jag också kan jag tro. Men då är förhoppningsvis de andra pigga. Det är trist när båda vuxna blir dåliga samtidigt för det är bra om en kan ha lite mer ork och sköta det praktiska. 


Hoppas att Anders förkylning går över snabbt, för vi har lite andra planer än så. En förkylning ingår liksom inte i den planen. 


Förresten, tänk att det där 2-årstrotset sitter i än. Men det har lugnat ner sig väldigt mycket. Förut var det ju en period där det var trotsigt mer eller mindre hela tiden. Nu är det mycket bättre! Men vissa dagar är vi tillbaka i gamla hjulspår. De dagar som består av mycket bråk, argumentation och fighter är inte kul. Igår och i förrgår var såna dagar, och vips så är det som bortblåst och dagen idag är jättebra. Vi är kompisar, och jag hoppas att vi kommer förbli kompisar resten av dagen också. Tänk att vissa dagar går det jättebra att göra sig förstådd medans andra dagar fattar hon ingenting då hon slagit dövörat till.... 


Dagen idag började dock inte så jättebra. Ida började med att titta åt ett annat håll när hon gick, och ramlade rakt in i Måns spjälis. Oj, vad ledsen hon blev!! Och då kom hostan tillbaka i värre format och hon grät floder, och spydde lite. Det är jobbigt både för henne och oss när hon blir så fruktansvärt ledsen. Hon blir rädd när det gör ont, vilket är förståerligt. Men hon brukar lugna ner sig ganska snabbt. 


Krya på er resten av familjen =)

Av Louise Bertilsson - 6 februari 2014 12:30

Ida och pappa lekte med bondgården och så hörde jag pappa säga; Kan man ha kyckling i en bondgård? Ida svarade ja för det kan man ju. 

Jag tänkte inte nå mer på det, för det var ju inget speciellt med deras konversation egentligen. Men sen när jag kom dit och tittade så möttes jag av det här:


Kyckling på en bondgård ja jo jag tackar ja. Inte kunde jag väl tro att det var en SÅN kyckling de pratade om!


HAHA!! 

Av Louise Bertilsson - 5 februari 2014 15:39

Nu ska jag och Ida förbereda kvällens vardagslyx-mat genom att göra egen taco-krydda. Det är suveränt dels för att Anders inte kan äta de köpta mixerna och dels för att nu vet man precis vad som är i och i vilken mängd.

Så nu ska det blandas och skakas i ordning så att vi har krydda ett tag till.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards