Loja har ordet!

Alla inlägg under februari 2014

Av Louise Bertilsson - 5 februari 2014 10:33

Måste bara dela med mig av ett superbra tips, speciellt när man har små barn.

Vik upp flärparna på festisen så får barnet handtag att hålla i. Mycket mindre spill när man ska lyfta upp och hålla i festisen.

Det funkar kanon!

Av Louise Bertilsson - 5 februari 2014 10:29

Ida har sorterat legot och byggt massa fina fantasihus. Nu leker hon i legostaden :-)

Av Louise Bertilsson - 5 februari 2014 05:24

Grattis på födelsedagen Petra från oss 4!

(Misstänker att jag är bland de första att gratta, eller?)

Hoppas att din dag blir bra!

Av Louise Bertilsson - 4 februari 2014 13:15

Vissa saker kan man från födseln (det är dock inte så mycket, men man kan dem likväl). Vissa saker MÅSTE man kunna. Vissa saker är roligt att kunna. Vissa saker lär man sig utan större ansträngning. Vissa saker är svåra att lära sig, väldigt svåra till och med. Vissa saker lär man sig aldrig trots att man verkligen vill och försöker, medans det finns vissa saker som inte alls är viktigt att kunna - vissa saker som rent ut sagt är helt onödigt att kunna.


Här kommer en sån helt onödig "talang":


 


Totalt meningslöst, men ändå blir man lite glad att man klarade det =)


HAHA!

Av Louise Bertilsson - 4 februari 2014 11:44

Det ska inte vara tö nu!!!
Snön glider av på altantaket så vi slipper ju skotta plus att det skrubbas rent när snön glider. Men trots det så ska det inte töa så här tidigt på året.
Mer snö Tack!

Av Louise Bertilsson - 3 februari 2014 20:30

2 paket kom med posten idag. 2 paket från Tradera, och även fast man vet vad som ligger däri så är man ändå nyfiken. Man vill ju se vad man köpt. Det är ju alltid gambling att lägga bud på nåt man inte sett live. 


Ibland lyckas man verkligen superbra med sitt budande. Nu var en sån gång. Jag vann en skaloverall och en Didrikson vintermössa till Måns. 


 


De ser helt nya ut båda 2. Jättekul! =)


Och priset för mina fynd stannade på 92 kr inklusive frakt!! Det är ju nästan gratis för dessa kvalitetskläder i så bra skick. Det gäller att ha tur, och ibland händer det att man har den turen, som nu till exempel. Så ibland fullkomligt älskar jag att tradera.


Men när man själv ska sälja nåt är Tradera inte lika kul. Jag förstår att de måste ta ut en avgift för det man säljer eftersom det är ett företag som ska gå runt, men att ta 10% av vinstsumman tycker jag är lite väl saftigt!! Det är irriterande, och det gör att iallafall jag väljer andra ställen i försata hand att få sakerna sålda. Synd, för tradera är ju egentligen superbra med omdömessystemet. Man får ju på så vis en hint om vem säljaren är och hur denne har skött tidigare affärer. 

Av Louise Bertilsson - 3 februari 2014 15:11
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 3 februari 2014 05:00

Måns växer så det knakar. Just nu tror jag att han växer lite extra för han har börjat med nattmål igen de senaste nätterna. Ända sen nyår har han somnat nångång mellan midnatt och 01, sen har han sovit jättebra ända till minst 7 på morgonen. Många gånger har jag till och med fått väcka honom vid 8 för att han ska hinna äta frukost innan det är dags att lämna Ida på dagis. Så jag har verkligen inte kunnat klaga på hans nätter =)


Nu är han i behov av mer mat helt enkelt, eller så blir han störd av Idas hostande och knölande på nätterna och sover oroligare pga det. Hur som helst så har han velat ha mat vid 05, sen har han somnat om igen. Och när han äter passar jag på att blogga. Måns plöjer blöj-storlekar och kläd-storlekar i en rasande fart, och min lilla bebis är redan 3,5 månader. Kan inte fatta, kan inte förstå vart tiden tar vägen. 

Men det är inte bara bebisen som växer. Idas hår växer också och blir långt. Nu är tofsen i nacken ganska lång =)


 


Är det bara jag och mina ögon, eller skiftar hennes hår lite i rött precis vid snodden? ;)

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards