Loja har ordet!

Alla inlägg den 1 april 2009

Av Louise Bertilsson - 1 april 2009 15:26

Kan man ha rekord i att somna? OM man kan det så tror jag att jag är kandidat till att slå det faktiskt. Har otroligt lätt för att somna. Om jag vaknar innan klockan ringer på morgonen kollar jag om det är nån idé att somna om eller inte. Om det är över 5 minuter kvar tills det ringer är det alltid idé att slumra en stund till. Och det går alla tiders det! No problemas!


Jag satte mig ute på balkongen på en stol vid 13.20 idag. Hade med mig boken, men jag tänkte att jag skulle blunda lite å få lite sol i ansikten en stund.

Det slutade med att jag vaknade 20 minuter senare. Tänk att somna sittandes!

Inte en enda sida blev läst, för när jag vaknade kom jag på att jag måste dra ner persiennerna till blommorna för solen värmer enormt mycket nu!


När jag sätter mig i en bil är det som att ge mig sömnpiller. Jag behöver bara åka en liten sväng så går ögonen ihop. Det kanske bör tilläggas att detta INTE sker när jag kör, utan bara när jag är passagerare. Det händer inte varje gång då heller, men ganska ofta. Speciellt om jag börjat jobba tidigt, som idag.


Man kanske ska vara glad att man har lätt för att somna och somna om, men ibland är det lite FÖR lätt. Anders brukar säga att jag har somnat innan jag ens lägger huvudet på kudden. Och mamma sa alltid när jag bodde hemma hos dem att jag inte skulle vakna ens om taket rasade in.


Enda gångerna jag kan komma på att jag har svårt för att somna är om jag är förväntansfull, nervös eller spänd inför något som ska hända dagen därpå.


Det här med sömnen blir väl annat när man får barn kan jag tro. Då är man väl på sin vakt mer eller mindre hela tiden. Men men. Det tar vi då när det är aktuellt.

Av Louise Bertilsson - 1 april 2009 13:10

Idag kom skattebeskeden. Och jag säger som han i Robin Hood: "Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen!"  


Hmm, funderar allvarligt på att sätta mig på balkongen och läsa lite. Det lät väl mysigt? Jag älskar balkongen, speciellt nu när det är vårsoligt och man kan sitta i lä längs husväggen. Perfekt.

Av Louise Bertilsson - 1 april 2009 13:05

April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill!


Idag är dagen då man får luras. Man kanske kan kalla det officiella-lurar-dagen =)


Tro det eller ej, men jag har hittills klarat mig från att bli lurad. I alla fall vad jag vet! 

Har du blivit lurad?

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards