Loja har ordet!

Alla inlägg den 11 april 2009

Av Louise Bertilsson - 11 april 2009 19:29

Vovvarna Bamse, Dennis och Zeb och jag önskar er en riktigt GLAD PÅSK!

Stiliga herrar va som ställer upp på att vara påskkärringar när jag kommer med kameran?! Det är ju bara fräknarna, kaffepannan, den svarta katten och kvasten som saknas, sen är outfiten komplett! =)

Av Louise Bertilsson - 11 april 2009 09:56

Det var exakt på dagen 1 år sen vi satt på banken och skrev under de sista papperen med säljarna till huset.

Jag minns den lite pirriga, men ändå förväntansfulla känslan att bli husägare!! 


Samma dag som vi fick nyckeln började vi flytta in grejer. Vi fällde ner baksätet i bilen och lastade in så många flyttkartonger vi bara kunde.


När vi kom fram till huset gick vi en runda och bara kollade. Det var nog liiiiite svårt att fatta att det är VÅRT.


Imorgon har det gått 1 år sen vi flyttade in officiellt. Första natten i huset och sista natten i lägenheten. Det var absolut inget fel på lägenheten egentligen, men det kändes trångt.. jag har nog aldrig varit en lägenhetemänniska eftersom jag har bott i hus så länge jag kan minnas. Att inte kunna öppna dörren och gå direkt ut på en gräsmatta, det saknade jag. Plus att vi båda satt och pendlade 1,5 mil åt samma håll, men i varsin bil eftersom vi inte arbetade samma tider. Helt sjukt onödigt!

När vi kom till huset kändes det helt underbart att ha gott om utrymme, nära till jobben, garage och egen trädgård och gräsmatta (hörntomt till på köpet, bästa tomten på hela gatan)!  


Vi kände sån glädje att börja greja och möblera och göra fint. Och vet du?! Jag känner faktiskt precis samma glädje nu att göra i ordning. Att gå ut och fixa i trädgården med allt vad det innebär, att byta gardiner och matcha blomkrukor eller att bara sitta i lugn och ro och njuta.

Jag tycker att det betyder att vi verkligen trivs! Att det känns att vi har gjort rätt val som i januari 2008 åkte och kollade på det här huset, tog kontakt med mäklaren och att budgivningen strax därefter var i full gång!


Efter att vi hade flyttat in dröjde det inte många dagar förrän det verkligen kändes som vårt HEM, och det är DÅ man vet att det är rätt!

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards