Loja har ordet!

Alla inlägg den 15 april 2009

Av Louise Bertilsson - 15 april 2009 20:15

Jag kom på att jag har glömt berätta att igår när jag cyklade till jobbet strax efter 6 på morgonen så fick jag en hjärtattack! Det är absolut inte så farligt som det låter, men jag blev oerhört rädd. Och kan du gissa varför?


Det låg nämligen en platt och död groda på vägen som jag var tvungen att väja för! 

Jag skrek högt och kände att jag blev alldeles darrig inombords (det gick dock över efter bara en liten stund och tur var väl det)

Snacka om att jag absolut inte var beredd på denna upptäckt mitt i vägen när jag kom cyklandes i min egen lilla värld!

 En platt groda!

Tur att klockan inte var mer för då kanske jag hade skrämt ihjäl nån människa på cuppen med mitt skrik. Hehe.

Av Louise Bertilsson - 15 april 2009 17:19

Idag gjorde vi en liten utflykt med barnen på jobbet. Vi tog med oss två barnvagnar, och så satte vi på alla barnen reflexvästar och så gick vi iväg. Vi bestämde oss för att gå till katthemmet och kolla på katterna som finns där. Ett perfekt mål för en kortare utflykt eftersom det inte alls ligger långt ifrån förskolan.


Katthemmet har byggt burar utomhus som katterna får vara i om de vill (det finns kattluckor i dörren så de lätt kan komma ut). Men idag fanns det inte en enda kisse som ville vara ute och "prata" med oss. Vi såg däremot några katter genom fönstren och barnen tyckte att det var jätteroligt. Ännu roligare blir det när det är finare väder så att katterna vill gå ut.


Som du vet så gillar jag inte katter särskilt mycket, men när de sitter i bur eller när de är på andra sidan väggen med ett fönster så man kan se dem, så går det bra. Annars skulle jag nog vara lite rädd faktiskt, tycker inte att jag kan lita på dem! Oförutsägbara och lömska djur, det är vad katter är i mina ögon.

Men jag är ju inte sämre än att jag offrar mig för barnens skull, de älskar djur och man riktigt ser hur de lyser upp när de får se på djur av olika slag. Även fåglar i luften fascinerar!


När vi kom tillbaka från utflykten fick jag se en katt som strök omkring bilarna på parkeringen. Och den var väldigt nära MIN bil, och då tappade jag dagens tålamod när det gäller katter.. hehe. skämt å sido.. 

Jag försökte i vilket fall som helst skrämma iväg kissen, men den verkade inte särksilt rädd. Jag lyckades dock till slut, för jag hade bestämt mig för att inte ge upp förrän katten gav sig därifrån.

Jag GILLAR INTE när katterna går PÅ bilarna! Punkt slut!

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards