Loja har ordet!

Alla inlägg den 7 april 2009

Av Louise Bertilsson - 7 april 2009 18:12

Jag tror att jag innehar rekordet för flest antal nysningar på en dag.

Det är otroligt hur mycket man kan nysa alltså!


PROSIT!!

Av Louise Bertilsson - 7 april 2009 12:36

Jobbet ringde nyss och berättade att det är jättesvårt att få tag i vikarier, så de ville veta om jag ska vara hemma imorn också eller inte.


Tänk att man ska behöva MÅ DÅLIGT och ha jättedåligt samvete för att man råkar vara sjuk!


Det är ju faktiskt helt sjukt egentligen!!


Jag var tvungen att fatta ett snabbt beslut om jag ska vara hemma imorn eller inte. Efter mycket om och men bestämde jag mig för att vara hemma imorn igen, men du ska veta att det tar emot! Innerst inne vet jag att jag gjorde rätt som bestämde mig för att vara hemma imorn också. Men samtidigt så vill jag ju inte att mina arbetskamrater ska behöva jobba häcken av sig pga att jag är sjuk.

Tänker på er!

De sa att jag ska tänka på mig själv och fatta det beslutet som jag känner är rätt för mig. Men det är inte så J-vla lätt när man vet att andra drabbas!!


ÅHHHH, vet inte vart jag ska ta vägen. Hur man än gör så gör man fel! Sitter faktiskt här vid datorn och är lite ledsen, svårt att låta bli att tänka på det ju.


Anders (som oftast har nåt klokt att säga) sa att jag skulle strunta i vikarierna eftersom det egentligen inte är mitt problem. Jag VET att han har rätt, men ändå känns det fel...


Nu ska jag gå å försöka tänka på nåt annat, kanske kolla på film eller nåt. Eller fortsätta läsa i boken jag började med på förmiddagen. Honungsfällan, skriven av Unni Lindell.

Av Louise Bertilsson - 7 april 2009 12:09

Varmt honungsvatten med färsk citron. Strepsils (halstabletter). C-vitamin. Vila. Och dricka mycket. Vad menar kan man göra för att bli av med den dryga och envisa förkylningen?


Har nyss ätit mat (makaroner och köttbullar), men det smakade INGENTING!


Det är enormt svårt att avgöra när jag kan börja jobba igen. Jag vet att det bara är jag som kan avgöra det, men det är inte så lätt. Jag VILL ju jobba, men frågan är om jag pallar med det. Det hade varit mycket mycket lättare att avgöra om jag hade haft feber, för då hade det inte funnits några fler val än att vara hemma.


Förresten, min läkare från privatkliniken i Örebro ringde nyss och frågade hur jag, eller rättare sagt näsan, mår. Jag berättade att det inte är bra, men att det är LITE bättre. Han skulle skriva ut en nässpray som jag ska ta 1 månad för att se om det hjälper. Om det inte blir bättre ska jag kontakta honom igen för att se hur vi ska gå vidare.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards