Loja har ordet!

Alla inlägg den 1 mars 2009

Av Louise Bertilsson - 1 mars 2009 17:22

Hmm. Redan söndag igen. Vart tar tiden vägen egentligen? Svisch..

En ganska vanlig söndag har det varit idag. Tvättat, vikt och plockat undan ren tvätt, städat, lagat mat, tagit en promenad, setat vid datorn, läst ut boken 14 år till salu, plockat lite här hemma och bara tagit det lugnt.


Det blir många val att göra här i livet, både lätta och svåra.


Nu har jag kommit till det stadiet där jag ska välja en ny bok.. Oftast ett svårt val, men inte den här gången. Jag vet precis vilken jag ska välja: nämligen En plats i solen, skriven av Liza Marklund.


Vi har även kikat runt lite på nätet efter kakel till köket. DET är ett svårt val som bara den.. HUR vill vi ha det? Vilken färg vill vi ha i köket? Många svåra val blir det när man ska göra om, men det ska bli oerhört kul när det är klart. Kanske till sommaren när Anders har sommarlov.. Inget är bestämt än, men det är en lite fundering vi har.


Jag såg förresten att semesterlistan på jobbet har lagts ut i personalrummet... Hmm, svårt att veta redan nu när jag vill vara ledig ju. Men i år ska jag nog kosta på mig 4 veckors semester iallafall, det är ett som är säkert. Den svåra frågan är vilka veckor? Anders har ju långt sommarlov så jag behöver ju egentligen inte ta hänsyn till det.. kan egentligen lägga min semester när jag vill, och det gör ju inte valet enklare precis.. 

Av Louise Bertilsson - 1 mars 2009 14:37

Rekord igen.

146 rader.

Först är allt omöjligt, sen blir det 2 rekord på en och samma dag.. Tänk hur det kan vara ibland.


Nu är det dags för fika, det börjar dra lite i fikatarmen! =)

Av Louise Bertilsson - 1 mars 2009 11:39

Ville bara meddela att jag nyss fick 111 rader på tetris-spelet som jag länkade till för några dagar sen!!

Av Louise Bertilsson - 1 mars 2009 09:11

Jag och Anders var på bio igår kväll kl 19.

Män som hatar kvinnor.

Jag läste boken (och de andra två böckerna i millenniumserien) i somras och den var verkligen kanonbra! Och det sades att filmen skulle vara mycket bättre än vanliga svenska deckare. Så mina förväntningar på den här filmen var ganska höga.

Och för en gångs skull matchade filmen mina förväntningar. Män som hatar kvinnor var nämligen kanonbra! Den var spännande, välgjord, detaljrik, känslosam på olika vis, och väldigt bra!

Om du har läst boken så måste du se filmen, men även om du inte har läst boken så rekommenderar jag filmen. Det är inte svårt att hänga med i den trots att du inte har läst boken. Jag läste den som sags i somras och jag har hunnit glömma en hel del sen dess, så mycket var nytt även för mig...


Millenniumtrilogin av Stieg Larsson ligger på toppen av lästa böcker, de är verkligen superduperbra!!  


Slutsats: se filmen och läs böckerna!!

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards