Loja har ordet!

Alla inlägg den 8 mars 2009

Av Louise Bertilsson - 8 mars 2009 21:41

Fick nyss en offert från tapetseraren, men vi kunde inte öppna dokumentet för att det var sparat i ett nyare word än vad vi har. Drygt!


Nu är det sängen och en bok som gäller, men först måste gaddarna borstas.

Kom på att det ligger tvätt i tvättmaskinen som måste hängas först också... så det är lika bra att sätta igång på en gång.

Av Louise Bertilsson - 8 mars 2009 15:35

Ska strax lägga mig och fortsätta läsa, men först var jag bara tvungen att kommentera för tv-programmet Wipeout som har premiär ikväll kl 20.00 på kanal 5.


Wipeout är ett äventyrsprogram kanske man kan säga, eller? Undrar vad man annars ska kalla det... Det är iallafall en hinderbara av variant SVÅR, eller rättare sagt omöjlig, som deltagarna ska försöka ta sig igenom. Den gigantiska hinderbanan ligger utanför Buenos Aires i Argentina.


Mycket vatten, jättebollar, hala hinder, gegga och höjder som hela tiden försvårar.


I varje program är 8 svenskar med, både kända och okända. Ikväll är en av deltagarna rapparen Dogge, hehe.... undrar hur det kommer att gå för honom. Spännande.

Några av de andra kända svenskarna som ska vara med och tävla i hinderbanan är Tobbe-trollkarl, Kitty Jutbring som också dansade i Let´s dance, Jovan Radomir, Bingo Remér, Linda Rosing, Peter Swartling från dem gamla idoljuryn, och Loulou Lamotte som tävlade i Idol.


Jag tror att programledaren är Sofia Wistam om jag inte minns fel.

Av Louise Bertilsson - 8 mars 2009 12:28

Är sååå sugen på att ha en fondvägg när vi ska tapetsera om i köket. Fondväggen kommer att vara i trappen, mot det lilla rummet till vänster.

Tror att det kommer att bli kanon!


Nu är vi hemma hos mamma och pappa. Har nyss ätit mat. Behövligt. Jag var nämligen jättehungrig efter träningen. Vi började dagen med att åka till Nautilus för att träna. Körde hårt idag, så jag blev trött.

När jag skulle duscha stod jag i duschen en liten stund och stretschade benen. Tvålade in mig, och när jag skulle skölja av mig så var det bara iskallt vatten! Herregud, vad ska jag göra?, tänkte jag.

Jag hade inget val, så jag tog ett djupt andetag och trotsade det iskalla vattnet. Vad skulle jag ha gjort? Jag var ju tvungen att bli av med all tvål...


Efter en stund kom varmvattnet tillbaka igen, men då var jag ju redan klar.. typiskt att jag inte väntade en liten stund med att skölja av mig.. men det kunde jag ju inte veta innan.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards