Loja har ordet!

Alla inlägg den 21 mars 2009

Av Louise Bertilsson - 21 mars 2009 18:43

Efter den goda tacosen på lunchen åkte jag och Anders till Borlänge.

Vi fick ett infall, så det blev en tripp till Kupolen, ÖB och Biltema. Kul att kika runt lite i de olika affärerna.


På hemvägen svängde vi in hos mamma och pappa för att hämta blommor som mamma har gjort i ordning åt mig. Hon har nämligen varit så duktig att plantera om nästan alla hennes blommor idag så hon passade på att dela på några så att jag också fick fylla ut mina fönster lite.

Jag blir så imponerad av mamma med de gröna fingrarna som varje år (tror jag) planterar om blommorna! Alla hennes blommor är jämt såå fina!


Önskar att jag själv hade ork, lust och tålamod till att sköta om mina blommor så. Men jag känner att jag inte har nån bra plats att vara på, så jag väntar nog till sommaren eller hösten när man kan vara ute och greja med det.

Önskar också att jag hade större intresse för att lära mig se hur blommorna och växterna mår. Det är ju nästintill omöjligt att veta om man vattnar för mycket eller för lite. Jag har liksom märkt att de kan dö av både och...


Direkt när vi kom hem till oss igen, så började jag med att springa runt med de nya blommorna för att se vart de skulle passa bäst. Försökte även hitta lämpliga krukor, vilket inte alls var nån lätt match. Det slutade med att jag placerade om väldigt många blommor. Jag var och rev i varenda blomma kändes det som. Men nu är jag nöjd!

Har till och med vattnat alla blommor, det är helgens syssla! Då VET jag att jag inte glömmer det om jag jämt gör det på samma veckodag.

Av Louise Bertilsson - 21 mars 2009 11:08

Nu är vi i skogen och hälsar på hos Anders mormor och morfar. Det var jättelänge sen jag var här sist så det var trevligt att träffa dem igen!

Anders är här lite oftare, men det beror ju på att jag jobbar så oregelbundna tider.


UFS är nog inte så glad, för han blev väldigt smutsig på vägen hit. Det är nämligen grusväg den sista vägen. Eller man kanske kan kalla det lervälling-väg, för den var SÅ geggig!


Vi ska strax börja göra i ordning tacos. Gott!

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards