Loja har ordet!

Alla inlägg den 19 mars 2009

Av Louise Bertilsson - 19 mars 2009 19:03

Har nyss betalat några auktioner på Tradera som jag vann igår kväll. 

Jag vann 4 spishanddukar.

För dig som inte vet vad det är för nåt så kan jag berätta att det är en handduk som man sätter fast, antingen med kardborreband eller med en knapp, runt stången på spisen. 

En väldigt snygg och praktisk detalj i köket som man lätt fäster sig vid!


Jag har också fixat i ordning matlådan tills imorn. När man har planering och inte äter med barnen är det egen mat som gäller. Det känns helt Ok.


Om lite mindre än 1 timme är det dags att bänka sig vid tv:n. Då är det först Sveriges Värsta Bilförare. Undrar egentligen om man verkligen KAN vara så där kass på att köra bil eller om det bara är påhitt..


Sen är det Lyxfällan. Det där programmet som man önskar inte fanns, eller rättare sagt: att inte problemen fanns. För det är ju hiskeliga ekonomiska problem en del personer sätter sig i utan att tänka. Det går ju inte att impulsshoppa hur mycket som helst, det går inte att ta SMS-lån för att ha råd att shoppa och det går inte att hela tiden handla på kredit!

Men alla är inte så kloka som tänker först och handlar sen.. Man måste ju leva inom sina ramar, och inte anpassa ramarna efter hur man lever. Det funkar inte så ju!


Nog ältat om det, tycker i alla fall att det är knepigt. Båda programmen är egentligen knepiga, men de är samtidigt väldigt bra.

Av Louise Bertilsson - 19 mars 2009 15:06

Nu har jag fixat med portfoliobilderna så nu är det fritt fram imorn på planeringen att först klippa ut dem och sen klistra in dem i barnens pärmar. Satte in alla papper i plastfickor idag också och det blev ett rejält lyft kan jag meddela. Blir riktigt fint om jag får säga det själv =)


Jag har långdag imorn (8-17.30), så det är skönt att halva dagen är lugn. Jag träffar inte ett enda barn förrän kl. 13, när planeringen är slut. Vi brukar vara väldigt effektiva när vi har planering, vi hinner med en väldans massa.


Sen kl. 14 har jag mitt första utvecklingssamtal någonsin. Det blir spännande! Jag är faktiskt inte ett dugg nervös. Än i alla fall. Det kanske kan bero på att jag känner föräldrarna vid det här laget och jag vet ju hur deras barn är och fungerar på förskolan, så det ska nog gå bra. Hoppas.

Håll tummarna!


Dags att fika!

Av Louise Bertilsson - 19 mars 2009 13:48

Slutade 13.00 idag. Skönt.


Åkte förbi hos Golvfirman Björn Dynesius i Morgårdshammar på hemvägen, men det var lunchstängt. Typiskt när man väl tar sig tid och lust till det.


Nu ska jag sätta mig och fixa med lite portfoliobilder. Ett måste.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards