Loja har ordet!

Alla inlägg den 29 mars 2009

Av Louise Bertilsson - 29 mars 2009 19:22

Ikväll är det Wipeout igen. Den där galna hinderbanan du vet? Programmet är ganska kul, men programledaren och kommentatorerna har jag inte så mycket för om jag ska vara riktigt ärlig. Jag tycker att de är löjliga och elaka mot deltagarna! Ibland kan de få till nån rolig kommentar, men mest är det grodor som kommer ur deras munnar. Gillar inte det!


Man kan ju förresten undra vad Linda Rosing och Kitty Jutbring gjorde i programmet förra veckan. De ville absolut inte bli geggiga och lortiga (det kan jag i och för sig förstå, men om man inte vill bli nerdränkt av lera så ska man inte vara med i programmet!!). Deras medverkan var nog enbart för att locka tittare skulle jag tro.


Kul att se hur Sverige klarar sig i kväll. Hittills har det inte gått speciellt bra för vårt avlånga land.. Bättre lycka hoppas vi på i kväll.

Av Louise Bertilsson - 29 mars 2009 16:28

Hade nyss besök av brorsan med sällskap. Väldigt trevligt att de tittar förbi ibland! Vi ses ju inte så ofta, men när det väl händer så är det riktigt kul!

Av Louise Bertilsson - 29 mars 2009 09:52

Det var dags att ställa om klockan till sommartid i natt. Vi gjorde det redan igår kväll när vi la oss. Känns bättre att förlora en timme då än på morgonen.


Kvällarna blir 1 timme ljusare och mornarna blir 1 timme mörkare. Hmm. Vet inte riktigt vad jag tycker om det faktiskt. Det är så skönt att gå upp på mornarna och se att det är ljust! Även fast klockan är 6 på morgonen så är det ljust när jag går upp, men så kommer det nog inte vara nu på ett tag bara för att vi har ställt fram klockan 1 timme.

Och så gillar jag ju att få tända en massa ljus på kvällarna, och det blir det ju inte samma chans till om det är ljust längre.. Fast å andra sidan blir det ännu mysigare med ljus om man har gjort ett uppehåll på några månader över sommaren.


Nu hör jag dammsugaren köra igång på nereplan. Anders är duktig han!

Jag har i och för sig startat en tvättmaskin, så jag får också nåt att göra snart.


Jag känner mig förresten lite bättre i ryggen idag, men det blir ändå att vara inne och ta det extremt lugnt. Måste tänka inför varje rörelse, vill ju inte att det ska bli värre igen. Vill jobba imorn ju!


Vetekudden och Anders som hjälper mig med det jag inte klarar är min bästa vänner just nu! Och om det blir värre bekantar jag mig med värktabletter också.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards