Loja har ordet!

Alla inlägg under juli 2012

Av Louise Bertilsson - 20 juli 2012 21:30
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 19 juli 2012 21:00

Idag tillbringade vi dagen i Borlänge. Vi köpte en ny micro och så hämtade vi även kyl/frysen vi beställt. Sen blev det även lite  mer inköp medans vi ändå var där. Jag och Ida köpte en parfym till Anders som han fick i lite försenad födelsedagspresent. Vi fyndade även lite arbetskläder (en fleecejacka och två t-shirts till Anders) på Jula. De hade 50% på alla kläder eftersom de luktade rök efter rökutvecklingen dagen innan. Vi tyckte dock inte att de luktade just nånting så vi passade på att fynda. 


En lyckad tripp med andra ord. 


PS: Tyvärr Selma så var vi redan hemma strax före 16 när din mamma slutade jobbet. Vi får ses och leka en annan dag. /Ida

Av Louise Bertilsson - 18 juli 2012 21:20

Det var inte bara på Kupolen i Borlänge det varit rökutveckling idag. Även i våran micro var drabbad. Vi skulle tina  och då började det ryka. Anders drog snabbt ur kontakten och bar ut micron på altan. Sen provade han värma vatten, men då började det ryka igen. Så good bye micron, nu har du gjort ditt sista arbetspass hos oss. Ogillar oförutsedda utgifter, men ibland har man inget val. Vi lär alltså köpa en ny micro helt hux flux. Och ja, självklart hade det kunnat vara en mycket större oväntad utgift, men det är tråkigt hur liten den än är. 


Åska och spöregn har det varit idag. Rejält med smällar och regn. Igen kanske man ska säga. Det börjar bli mer regel än undantag att det regnar. Den här sommaren verkar regna bort. Jag hoppas på en varm och solig sensommar och höst när jag jobbar. Då känns den mörka perioden på året inte lika mörk och lång. Så det håller jag verkligen tummarna för. 


Satt ute på altan på eftermiddagen och läste när Ida sov. Det är bäst att passa på medans man inte fryser alltför mycket, hihi. Där jag satt var det soligt och skönt, när jag kollade till höger var himlen svart, och likaså när jag kollade åt andra hållet. Det tog inte alls lång tid innan det började åska. Såg dock ingen blixt, men mullret hördes bra. Det tog inte heller så lång tid innan hela himlen kolsvart och himlen öppade sig. Mysigt, men som sagt; inte varje dag! 


Nu är det tandborstning sen ska jag krypa ner i sängen och läsa lite innan det är dags att blunda.

Av Louise Bertilsson - 17 juli 2012 20:07

Ibland har man jättemånga ärenden som skulle behöva göras. Man samlar liksom på sig de där måstena och så gör man det på en gång. Idag var en sån dag. Vi var till Ludvika och gjorde en massa nyttigt, bland annat aktiverade mitt nya bankkort eftersom vi blivit nyckelkunder, bytte en av Anders födelsedagspresenter, till skomakaren (men där var det semesterstängt så vi får återkomma senare), hämtade kläder hos en tjej jag köpt av på tradera (ibland har man tur å slipper frakt, hihi). Kollade även rean när vi var på stan. 


Och så lunchade vi hos svärföräldrarna. 


På hemvägen blev det Willys och veckohandling. Så även det återkommande "ärendet" kan bockas av. 

Av Louise Bertilsson - 16 juli 2012 12:57

Måste bara dela med mig av den här underbara reklamfilmen från Pampers. Så sant - varje barn är ett mirakel!


http://www.youtube.com/watch?v=kZfPsLi8Pfk&feature=youtube_gdata_player


Jag blev helt varm inombords när jag såg den, så fin! Och så mycket kärlek i en minuts film. Underbart!

Av Louise Bertilsson - 15 juli 2012 20:12

Spöregn och grått ute. Mörkt inne. Det var som upplagt för att tända lite levande ljus till tv-myset. Eller ja, så mycket tv-mys blev det inte för det började åska. Vi tände ljus iallafall, och NU ska vi sätta oss i soffan och se film är tanken. Vi får hoppas att åskan håller sig borta. 


Det är ju bedrövligt att man ska behöva tända ljus i mitten av juli. Det är även sorgligt att våran gräsmatta är som en sjö. Vi har inte fått i ordning på den igen efter dräneringen och nu är det inte ofta vi vill sätta ner Ida där för hon blir bokstavligt talat dyngsur. Inte kul! Vi måste verkligen greja våran gräsmatta, men det får tyvärr inte bli i år. Den här sommaren verkar regna bort, tyvärr. Men man får väl försöka se det positiva i det hela; vi är ju iallafall lediga tillsammans. Men vi skulle önska lite mer av varan som stavas värme. Solen behöver inte vara gassande för min skull, moln är hjärtligt välkomna, och framförallt värmen! Värmen vill jag ha! Tack. 

Av Louise Bertilsson - 15 juli 2012 15:28
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Louise Bertilsson - 14 juli 2012 08:54

Lördag idag. Men inte vilken lördag som helst. En födelsedags-lördag är det. Det är mannen i mitt liv som fyller år just idag. Och därför skickar vi massa grattiskramar både i cyberspace och i verkligheten. Extra många kramar till dig idag på din dag. 


Grattis bästa pappa! hälsar Ida 


Vi älskar dig!

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards