Loja har ordet!

Alla inlägg under april 2009

Av Louise Bertilsson - 24 april 2009 18:31

Idag var jag och Anders till Ludvika efter jobbet för att träna.

På vägen hem stannade vi i Harnäs för att köpa en tv-bänk till mitt jobb. Vi har nämligen våran begagnade tv där och det är liiiiite tungt att bära ut den när vi ska använda den. Det händer inte alls ofta att tv:n kommer till användning, men de få gångerna det är aktuellt så ska det vara ergonomiskt utformat. Man ska göra ALLT för att spara på ryggarna! Så en tv-bänk på hjul passade alldeles ypperligt! Och vi hade turen att hitta en begagnad på blocket för bara 100 spänn. Snacka om fynd!

Av Louise Bertilsson - 23 april 2009 20:16

Tack farmor!


Ja, jag håller med om att det programmet inte är mycket att hurra för, men jag kollar ändå. Som sagt, LITE kul är det ibland..

Av Louise Bertilsson - 23 april 2009 19:54

Härmed efterlyser jag alla kommentarer, det har börjat bli glest med dem nu för tiden. Trist!

Kommentera mera!

Av Louise Bertilsson - 23 april 2009 19:43

Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show.

Är det nån som har sett det programmet? I vilket fall som helst så är det ett VÄLDIGT sjuuuukt program! Japanerna är helt knäppa, enormt skrikiga och överdrivna!


När vi hade sett första programmet skakade vi bara på huvudet och undrade vem i hela fridens namn det är som har kommit på det här programmet. Vi sa att vi inte kommer kolla på det nå mer, men det har inte kunnat gå att undvika. Det är trots allt lite komiskt på sina ställen, ett lättsamt program som ibland lockar till lite skratt. Perfekt en torsdagskväll när man är trött.

Av Louise Bertilsson - 23 april 2009 16:52

Nu förstår jag varför barnen blir så trötta när vi har varit ute.

JAG är nämligen också väldigt trött efter att ha varit ute PRECIS hela dagen!

Jag började jobba kl 09.00 och då var vi ute och städade. Det är nämligen skräpplockarvecka den här veckan så varje avdelning hade ett område som vi letade skräp på. Min avdelning var kvar på gården och städade eftersom vi har så många små barn.


När vi hade städat klart lekte barnen ända tills det vankades mat. Det blev foliepaket med klyftpotatis, korv och köttbullar som vi åt ute i det härliga vädret. En riktig höjdare med såna där foliepaket att äta när man är ute! Tummen upp för plockmat!


Sen sov barnen och vi passade på att ta raster. Då gick jag faktiskt in en vända. Skönt.


När barnen vaknade lekte de ända fram till mellanmålet som vi också åt ute.


Så idag har vi varit ute HELA dagen!

Av Louise Bertilsson - 22 april 2009 20:16

Nu är golvet inlagt och klart i köket.

Jag kom hem från jobbet precis under limningen av mattan, häftigt att se hur de gör. Det ser så enkelt ut ju! Det krävs nog en hel del teknik för att klara det så som han gjorde.


Mattläggaren var lite arg på mattan för det är nämligen oregelbundna stenar som mönster och det finns tydligen ingen logisk mönsterpassning så han fick kämpa ett tag tills han kom på hur han skulle lägga den för att det skulle bli så bra som möjligt. Han vred och vände den både en, två och tre gånger innan han kom på lösningen. Klurig matta vi valt med andra ord, men det är ju inte vårt problem. Vi har ju fått fast pris så han hade fått hålla på å klura ett tag till om han hade velat.. Hehe.

Det gick nog åt en hel del svordomar kan jag tro...

Av Louise Bertilsson - 21 april 2009 16:32

Kom hem 15.30 idag.

Och jag hinner inte mer än hem å vända så ska jag åka tillbaka till jobbet. Personalmöte som börjar kl 17 är det som gäller i 2 timmar framöver.

Sen när jag kommer hem är det bara att slänga sig i duschen, och sen tv:n.


Det är förresten färdigspacklat på golvet i köket nu. Så nästa steg är att slipa det så att det blir jämnt.


Jaja, ingen rast, ingen ro.. dags att leta reda på bilnycklarna och så småningom bege sig iväg till Skogsgläntan igen då.

Av Louise Bertilsson - 21 april 2009 12:34

Jag glömde förresten säga att hantverkarna har börjat spackla golvet i köket. De kommer att spackla 2 gånger innan jag kommer hem halv fyra. Om golvet är mörkgrått så får jag inte gå där, men om det är ljust så har det torkat och då får jag gå på det. Det skulle ju underlätta om jag får gå i köket. Annars blir jag isolerad till nerevåningen tills det blir ljust.

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards