Loja har ordet!

Alla inlägg under april 2009

Av Louise Bertilsson - 7 april 2009 18:12

Jag tror att jag innehar rekordet för flest antal nysningar på en dag.

Det är otroligt hur mycket man kan nysa alltså!


PROSIT!!

Av Louise Bertilsson - 7 april 2009 12:36

Jobbet ringde nyss och berättade att det är jättesvårt att få tag i vikarier, så de ville veta om jag ska vara hemma imorn också eller inte.


Tänk att man ska behöva MÅ DÅLIGT och ha jättedåligt samvete för att man råkar vara sjuk!


Det är ju faktiskt helt sjukt egentligen!!


Jag var tvungen att fatta ett snabbt beslut om jag ska vara hemma imorn eller inte. Efter mycket om och men bestämde jag mig för att vara hemma imorn igen, men du ska veta att det tar emot! Innerst inne vet jag att jag gjorde rätt som bestämde mig för att vara hemma imorn också. Men samtidigt så vill jag ju inte att mina arbetskamrater ska behöva jobba häcken av sig pga att jag är sjuk.

Tänker på er!

De sa att jag ska tänka på mig själv och fatta det beslutet som jag känner är rätt för mig. Men det är inte så J-vla lätt när man vet att andra drabbas!!


ÅHHHH, vet inte vart jag ska ta vägen. Hur man än gör så gör man fel! Sitter faktiskt här vid datorn och är lite ledsen, svårt att låta bli att tänka på det ju.


Anders (som oftast har nåt klokt att säga) sa att jag skulle strunta i vikarierna eftersom det egentligen inte är mitt problem. Jag VET att han har rätt, men ändå känns det fel...


Nu ska jag gå å försöka tänka på nåt annat, kanske kolla på film eller nåt. Eller fortsätta läsa i boken jag började med på förmiddagen. Honungsfällan, skriven av Unni Lindell.

Av Louise Bertilsson - 7 april 2009 12:09

Varmt honungsvatten med färsk citron. Strepsils (halstabletter). C-vitamin. Vila. Och dricka mycket. Vad menar kan man göra för att bli av med den dryga och envisa förkylningen?


Har nyss ätit mat (makaroner och köttbullar), men det smakade INGENTING!


Det är enormt svårt att avgöra när jag kan börja jobba igen. Jag vet att det bara är jag som kan avgöra det, men det är inte så lätt. Jag VILL ju jobba, men frågan är om jag pallar med det. Det hade varit mycket mycket lättare att avgöra om jag hade haft feber, för då hade det inte funnits några fler val än att vara hemma.


Förresten, min läkare från privatkliniken i Örebro ringde nyss och frågade hur jag, eller rättare sagt näsan, mår. Jag berättade att det inte är bra, men att det är LITE bättre. Han skulle skriva ut en nässpray som jag ska ta 1 månad för att se om det hjälper. Om det inte blir bättre ska jag kontakta honom igen för att se hur vi ska gå vidare.

Av Louise Bertilsson - 6 april 2009 19:17

Kände mig helt slut på jobbet idag. Visste inte hur länge jag skulle orka, men jag stod ut ganska länge ändå tycker jag.

Väl hemma la jag mig i sängen med ett rejält dunkande huvud och en mycket snorig näsa. Halsen gjorde också ont för den delen.

Somnade ovaggad.


Vaknade efter mer än 1 timme och hade samma dunkande huvudvärk och näsan var exakt lika snorig som när jag la mig. Blää!

Denna eländiga förkylning som skördar sina offer.

Ringde jobbet och sa att jag blir hemma imorn. Orkar inte göra nånting när det är så här. Dumma förkylning! Hatar att vara sjuk när det är så fint väder!! Då vill jag bara vara ute med barnen på jobbet och njuta av värmen, men så blir det inte imorn tyvärr.


Håller alla tummar jag har för att jag ska må bättre imorn så att jag kan jobba igen på onsdag, men man ska väl inte hoppas för mycket..


Nu blir det Sjukhuset, sen sista avsnittet av Familjen Annorlunda.

Av Louise Bertilsson - 5 april 2009 17:18

Nyser, snorar och har ont i halsen. Så kan man beskriva min eftermiddag.

Jag har tagit det lugnt. Läst. Tittat på tv (men då somnade jag så det var ingen bra idé). Setat vid datorn och spelat onlinespel. Har även deklarerat, så nu är det klart - skönt att slippa tänka på det.


Nu står riset på kokning, och kasslern och chili-gräddsåsen är i ugnen! Börjar vattnas i munnen, börjar bli hungrig.


Ikväll blir det Wipeout.

Apropå det så känns det som att vara med i det programmet när man går på de små skogsvägarna här på Uvberget. Det är geggigt och blött, så det gäller att hålla tungan rätt i mun för att inte halka och rasa rätt ner i gegget!

Hittills har det gått bra!

Av Louise Bertilsson - 5 april 2009 13:35

I morse när jag vaknade hade jag ont i halsen. Abbans!

Tycker inte att det var så längesen jag var sjuk. Vill inte igen!

Det fick bil honungsvatten och halstabletter för att lindra.


Efter frukosten började jag tvätta fönster. Så nu har jag tvättat innefönstren i alla rum utom kök och vardagsrum. Vill inte tvätta utsidan av fönstren förrän lastbilen som sopar upp allt grus har varit här. Som det brukar vara så yr det sand och grus som bara den i luften när det sopas.. Och jag vill inte riskera att behöva tvätta om fönstren!


Nyss har vi varit ute på en liten promenad och plockat björkris. Har även satt fjädrar i det så nu är det fint!


En annan som har blivit vårfin (både städad och tvättad) är UFS, så nu är han glad och ren också!

Av Louise Bertilsson - 4 april 2009 22:08

Halkade in på filmen Vid din sida som går på tv 4 nu. Men jag kände att jag halkade in lite för sent för att förstå hela handlingen, men jag satte iallafall resten av filmen på inspelning för Anders verkade inte vara så intresserad av att se den.

Det verkar vara en ganska bra film, men eftersom Anders inte vill se den så kollar jag klart på den en annan dag!

Jag önskar dock att jag hade halkat in på den när den började istället för 20 minuter efteråt. Men men, jag hänger nog med ändå hoppas jag!

Av Louise Bertilsson - 4 april 2009 16:46

Nu har jag och Anders gått lös med grensaxen och sekatören.

Vi (Anders klippte och jag höll i stegen) beskar våra 2 äppelträd så nu är de vårfina!


När jag inte behövde hålla i stegen så gick jag lös i rabatten.

Jag klippte ner de 3 rosorna eftersom de ska BORT!


Det var inte det lättaste att få bort grenarna sen när de var avklippta för de hade taggar som var sylvassa! Men efter många "AJ som fan" så fick jag bort alla rosengrenarna, la dem i skottkärra och körde iväg med dem.

Det blev jättebra och kanonsnyggt nu när rosorna är borta!!

Nöjda!


Känns jätteskönt att ha börjat få bort rabatten!


Nästa projekt i att ta bort rabatten är att gräva upp de finaste snödropparna och plantera dem i kruka. Vill bevara så många jag kan av våra stora och fina snödroppar. Gillar dem!

Presentation


Mitt liv, mitt ord!

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Länkar

Arkiv

Fråga mig

2 besvarade frågor

Besöksstatistik

Gästbok

Kategorier

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards